Nett festékház

+36-29-325-848

+36-29-325-848

H: 07:00 - 17:00
K: 07:00 - 17:00
S: 07:00 - 17:00
C: 07:00 - 17:00
P: 07:00 - 17:00
S: 07:00 - 13:00
V: Zárva

Elérhető kuponakciók

bemutatkozás

Funkció és forma a belső terek egyik legnagyobb dilemmája, ha a kettő találkozik, utólag nem kell tudni mitől jó, csak érezni és örülni otthonunk szépségének, eleganciájának. Az egység varázsa a részletekben van elrejtve, ezeknek a részleteknek a megtalálásában, a színek, struktúrák, anyagok, szakmai technológiák kiválasztásában szeretnénk a segítségére lenni. Már 1995-ben az üzlet nyitásakor ez volt a szlogenünk: "Valamiben biztos segíthetünk!" - hagyja, hogy segítsünk.

A Nett Festékház széles választékában lakossági felhasználók és szakemberek, projektvezetők és önkormányzati árubeszerzők egyaránt megtalálják az igényüknek megfelelő jó minőségű, hazai és import termékeket.

Célunk, hogy meghatározóan, Maglód és vonzáskörzetében lévő településeken élőknek segítsünk az építőipari, szakipari festékanyagok, tapéták, díszlécek, színezők, hőszigetelő rendszerek, színezett vakolatok, vegyi anyagok, szerszámok beszerzésében, és szakmai segítséget adjunk az egyre gyarapodó termékek közti eligazodásban.  Képzett dolgozóinkkal igyekszünk üzletünket a kedvező árainkkal, széles választékkal és a színvonalas kiszolgálással a lakosság és a szakiparosok kedvenc festékboltjává tenni.

A minél színesebb kínálat elérése érdekében több nagy festékgyártóval és nagykereskedéssel is közvetlen kapcsolatban állunk, folyamatosan tájékozódva a legfrissebb felületkezelő anyagfajtákról, technológiákról és alkalmazási területeiről. Így biztosítjuk azt is, hogy áraink mindig a legkedvezőbbek maradjanak, illetve a beszerzések terén nagyfokú rugalmassággal és gyorsasággal szolgáljuk ki megrendelőink igényeit.

Igyekszünk a régió legnagyobb választékát nyújtani, árukészletünkben széles körűen megtalálhatók a legújabb külső és belső festéssel, felújítással kapcsolatos kiváló minőségű termékek.

Üzletünkben megtalálhatók a teljesség igénye nélkül az alábbi gyártók termékei: TRILAK, AKZO NOBEL, POLIFARBE, CASATI, DÜFA, CAPAROL, SCHULLER, NMC, MARBURG, JÁSZ IRON, REVCO, BODY, BŐSZ ECSET, ISOTECH, MAPEI, KNAUF, RIGIPS, KEMIKÁL, OIKOS, KÖBER. BITEX. Fehér diszperziós vagy latex festék nagy kiszerelésű (15 lit.) 27 fajta, előrekevert színes falfesték 126 színben, lazúrok 115 színben, külső és belső lakkok, zománcok és olajfestékek gyári szortimentben kaphatók. Ha mégis előfordul, hogy nem talál megfelelő színt az előrekevert anyagok között, akkor színfalunk és computeres színkeverő gépünk segítségével 21 színrendszer adatai, 12.000 színe közül választhat.

A Mapei teljes fugaszín választéka, hozzá passzoló színű csempe élvédőkkel és rugalmas tömítőkkel, standard, flexibilis és speciális ragasztókkal, szigetelő anyagokkal. NMC díszítő lécek kívül-belül, rozetták, ívek, díszsarkok, falfülkék, pilaszterek, törésmentes díszes fal és padlószegélyek és kiegészítők több stílusban.

Grand Deco színes papír, habosított, vlies  tapéták  a legújabb katalógusokból, (Impala, Skin, Livingstones, Limani, Akoya, Opaline, Optik, Opium, La Vida, Tiffany, Dolce Vita) klasszikus, modern és extravagáns kivitelben. Marburg festhető vlies (Life Styl, Wall Design) tapéták és  bordűrök nagy választékban, színes vlies alapú tapéták és bordűrök a legújabb trendektől a klasszikusokig gyönyörű kivitelben (Andante Grande Fleur, Alice Jeans, Opulence, La Veneziana, Light Story Exkluzív, Colani, Ulf Moritz)  a legújabb katalógusokból. Tömítőanyagok 104 féle kartusos kivitelben, a legkülönbözőbb építőipari és szakipari célokra. A poráruk kínálata a Rigips, Knauf, Mapei, Széria, Trilak, vegyes szortimentjén alapul, a különböző gipszek, glett- anyagok, aljzatkiegyenlítők és burkolatragasztók, vakolatok, esztrich betonok alkotják.
Kiemelt fontossággal kezeljük a hőszigetelő rendszerek értékesítését: ÉMI minősített  (A-243/2001)  hőszigetelő rendszer,  az összes kiegészítővel az Ön által megadott vastagságban kiváló ár-érték arányban azonnal elérhető. A készletről kapható színezett német licenc vakolat (Düfa Europutz),  helyszíni színkeverésével rendkívüli szabadságot biztosítunk vásárlóink számára, hogy a megálmodott otthon,  megvalósítható legyen. Természetesen nem hiányozhatnak kínálatunkból a kiváló festőszerszámok : 68 féle spakli, glettvas, spatulya, gipszkanál normál és rozsdamentes kivitelben, 72 féle ecset a legkülönfélébb felhasználási módokra, 52 féle teddy henger hogy mindig az optimális szerszámmal dolgozhasson és egyéb védőfelszerelések, kiegészítők a védőszemüvegtől a pormaszkig.

A 280 m2 szaküzletünkben, zárt, fűtött raktárainkban, 220 m2 porudvarunkban (tgk.-val is behajtható)  festékeinket és egyéb kapcsolódó termékeinket igyekeztünk a felhasználási területük szerint csoportosítva elhelyezni, hogy azok minél könnyebb áttekinthetőségével is segítsük vásárlóink optimális választását. A minél kényelmesebb választáshoz több helyen leülhetnek, kávézhatnak, bemutatótermünkben zavartalanul választhatják ki tapétáikat, díszléceiket, nem sürgetjük Önöket, ameddig meghozzák döntésüket.

Kulturált, otthonos környezetben várjuk a lakásukat, házukat, építeni, szépíteni, felújítani vágyó vásárlóinkat, illetve a festőket, kivitelezőket egyaránt.

Nett Festékház csapat

Galéria