Rólunk

KÖSZÖNTJÜK WEB OLDALUNKON!


A webportált 2006-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy átfogó képet alkosson az aktuális magyarországi festék piacról, illetve elősegítse a festéket venni és eladni szándékozó partnerek gyors egymásra találását. Portálunk a "festék" szóra és sok közismert márkára, szakmai kifejezésre AZ ELSŐK KÖZÖTT JELENIK MEG AZ INTERNETES KERESŐKBEN! PRÓBÁLJA KI!
Ezt az előnyünket szeretnénk Önnek, illetve az Ön cégének is biztosítani. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve további kérdései merülnének fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, úgy várjuk jelentkezését. Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük a piaci igények fügvényében.

Az alábbi elérhetőségeken a weboldal üzemeltetőinek tehetik fel kérdéseiket, az oldal működésével kapcsolatban.

Oláh Tamás
kolor@kolor.hu
+36-20-531-3878

 

           ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

A Kolor Pont Kft. (továbbiakban Üzemeltető) által üzemeltetett www.kolor.hu weboldal szolgáltatásainak* használatával a látogató automatikusan elfogadja az alábbi adatvédelmi nyilatkozatot.

A szolgáltatások használata során megszerzett személyes adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja át.
Az adatok kezelője az Üzemeltető, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Adatvédelmi törvény), valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

A szolgáltatásokat használó személyek tudomásul veszik, hogy:

a.) a megadott személyes adataikat az Üzemeltető későbbi akciókról és promóciókról való értesítés céljából felhasználhatja,

b.) aki nem kívánja, hogy az Üzemeltető a személyes adatait a fentiekben megjelölt célból kezelje, illetve nem kívánja, hogy a jövőben az Üzemeltető marketing és piackutatás céljából megkeresse, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a kolor@kolor.hu e-mail címen. A felhasználó ugyanezen az e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-141907/2018.

*- ajánlatkérés email címre; - hírlevél feliratkozás; - regisztráció

 

  

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

A Kolor Pont Kft. szolgáltatásainak általános szerződési feltételei

Az alábbiakban részletezett általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) a Kolor Pont Kft. (székhely: 2364 Ócsa, Újvilág utca 35.; adószám: 23280849-2-13; a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, a regisztráló festéküzlet (továbbiakban: Üzlet) által, a www.kolor.hu URL alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó feltételeket tartalmazza.

 

 1. Szolgáltatás
  1. A Szolgáltató a Szerződés keretében, az alábbiakban meghatározott szolgáltatás teljesítését vállalja a Weboldalon aktiváltan regisztrált Üzlet részére:
   1. Szolgáltató az Üzlet elérhetőségeinek (cégnév, cím, telefon, e-mail, webshop webcíme, bolt fotója) és az üzlet bemutatkozó szövegének megjelenítését vállalja a Weboldalon. A megjelenített adatokat az Üzlet a Weboldalra belépve szerkeszthet
   2. Szolgáltató az Üzletnek lehetőséget biztosít a kolor.hu mobil alkalmazásba való bejelentkezésre és a mobil alkalmazás használatára
   3. Szolgáltató az Üzletnek lehetőséget biztosít a Weboldalon indított kupon akciókban való részvételre
 2. Regisztráció
  1. Szolgáltató a Weboldalon olyan festék kiskereskedelmi üzleteket jelenít meg, melyek a regisztráció után kitöltik a felhasználói fikban található adatlapot.
  2. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráló Üzlet adatait azok valódiságát ellenőrizze, valamint a Weboldalon való megjelenést megtagadja az alábbi esetekben:
   1. Regisztráló nem valós kereskedelmi egység
   2. Regisztráló nem festékbolt, ill. főtevékenysége nem festék- vegyi áru kereskedelem
   3. Duplikált regisztráció esetén
   4. Regisztráló nem valós elérhetőségi adatokat ad meg
   5. Regisztráló az adatlapon olyan adatokat ad meg, amelyek jogellenesek, vagy a Szolgáltató, illetve harmadik fél jogait, jogos érdekeit sértik, sérthetik.
 3. Fiók törlése
  1. A regisztráló Üzlet a fiók törlését kezdeményezheti az admin felületre belépve az adatok szerkesztése menüpontban „Fiók Törlése” gombra kattintva.

A fiók törlésével a megadott adatok törlésre kerülnek, azonban az email-cím eltárolásra kerül, később ezzel az email-címmel új fiókot létrehozni nem lehetséges.

A törölt fiók visszaállítására nincs lehetőség.

  1. A Regisztráló Üzlet fiókját Szolgáltató akár előzetes értesítés nélkül is törölheti, amennyiben az ÁSZF II./ pontjában meghatározott esetek valamelyike fenn áll.
 1. Egyéb rendelkezések
  1. Szolgáltató az I. pontban felsorolt szolgáltatásokat 2018. február 28-ig díjmentesen biztosítja. Amennyiben a szolgáltatások díjmentessé válnak Szolgáltató értesítést küld az Üzlet részére az ÁSZF megváltozásáról, aki eldöntheti, hogy az új feltételekkel továbbra is használni kívánja- e a Weboldal Szolgáltatásait.