DELTA Fensterdeck 6.07 időjárásálló ablakzománc bevonat

DELTA Fensterdeck 6.07 időjárásálló ablakzománc bevonat: Vízzel hígítható, akril diszperziós fedő festék, időjárásálló záró zománc bevonata.

Gyártó:

Leírás

DELTA Fensterdeck 6.07 időjárásálló ablakzománc bevonat

Szórással hordható fel. Vízzel hígígtható fedő ablakzománc festék. Mérettartó kültéri fa épületszerekezetek (ajtó, ablak) időjárásálló záró zomnánc.

Száradási idő Porszáraz 0,5-1 óra után.
Átfesthetőség 12 óra után.
Tárolás Száraz és fagymentes helyen.
Minőségét megőrzi Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 2 évig.
Alkalmazás Szórással.
Javasolt rétegszám 2 réteg.
Higítás Szükség esetén csapvízzel.
Kiadósság 4-7 m2/l.

Alkalmazási terület

Vízzel hígítható, félfényes, a DIN EN 927 1. sz. szerint közepesen töltött, modifikált akril diszperziós bázisú fedő ablakzománc festék, konzerválószert tartalmazó kiszerelésben. A DELTA Fensterdeck 6.07 a megfelelően alapozott, illetve előkezelt kültéri mérettartó fa épületszerkezeti elemek pl.: ablakok és kültéri ajtók időjárásálló záró zománc bevonata. A DELTA Fensterdeck 6.07 egy félfényes, erősen blokkosodásálló (a festett felületeket tartósan összenyomva azok nem tapadnak össze), szennyeződésre nem hajlamos záró zománcbevonat, amely tartósan ellenáll a lágyító szert nem tartalmazó kereskedelemben kapható fugázó-tömítő profiloknak. Ismeretlen eredetű fugázó-tömítő profilok alkalmazása esetén a felületen használat előtt összeférhetőségi próbát kell készíteni. A termék átszáradt filmje diffúzióképes, csapóesőálló és magas időjárásállóságú. A DELTA Fensterdeck 6.07 alkalmazása elsősorban kültéri igénybevételre lett tervezve. Ennek ellenére alkalmazása beltérben is lehetséges. Ez esetben a kezelt felület erős mechanikai igénybevételét (pl.: lépcső, padló, pult felületek) és / vagy annak túl nagy pára-, illetve nedvességterhelését el kell kerülni.

Alkalmazás

Szórással.

Felhasználás

A DELTA Fensterdeck 6.07 felhordását Airless, vagy légrásegítéses Airless (Aircoat, Airmix, Airless plus) szórással javasoljuk. A terméket használat előtt közvetlenül gondosan át kell keverni. Abban az esetben, ha a hőmérséklet 15 C° alatti (érvényes az anyagra, a bevonandó alapfelületre és annak környezetére), a légtér relatív páratartalma: >80%, illetve ha a kezelendő felületet közvetlen napsugárzás érheti, a felhordást nem javasoljuk. A DELTA Fensterdeck 6.07 viszkozitása szerint hígítatlanul, szórásra van beállítva. Airless, vagy légrásegítéses Airless (Aircoat, Airmix, Airless plus) szórással függőleges felületeken rétegenként 250 um-es nedves rétegvastagságig alkalmazható. Amennyiben függőleges felületeken nagyobb rétegvastagságban alkalmazzuk, úgy az megfolyásokhoz vezethet, és a filmréteg átszáradását hátráltathatja. A bevonni kívánt alapfelületnek / bevonatnak tisztának, száraznak és hordozóképesnek kell lennie. A festék tapadását gátló anyagokat mint pl.: szennyeződést, vaxot, vagy zsírt a felületről el kell távolítani (erre vonatkozóan a VOB DIN 18363 C). Az alapfelület hordozóképességét előzetesen meg kell vizsgálni. Előzetesen a műszaki ajánlások és igények szerint, az alapfelületet megfelelően impregnálni / alapozni kell. Ugyanúgy érvényes a meglévő felületek felújító festésére is, ezeket minden esetben meg kell tisztítani, és át kell csiszolni. A meglévő bevonatrendszerek hordozóképességét biztosítani kell, azaz a fellazult részeket, festékleválásokat, felhólyagosodott festékbevonatot, stb. szakszerűen elő kell kezelni. Kétes esetekben mintafelületet, a DIN EN ISO 2409 szerinti rácsvágásos tapadóképességi vizsgálattal javaslunk készíteni. A DELTA Fensterdeck 6.07-et nem szabad közvetlenül erősen lúgos alapfelületekre (pl.: cementtartalmú farostlemezekre) felhordani. Ezeket a lúgos felületeket előzetesen mindenképpen teljes felületen (alapfelület és oldalélek) egy arra alkalmas alapozóval (pl.: DELTA 2K Epoxigrund) a gyártói előírásoknak megfelelően alapozni kell.

Választék

Színezőrendszerünkön színezhető.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: DELTA Fensterdeck 6.07 időjárásálló ablakzománc bevonat

Kiadósság

4-7 m2/l

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “DELTA Fensterdeck 6.07 időjárásálló ablakzománc bevonat”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader