DELTA Imprägniergrund 1.06 favédő alapozó

DELTA Imprägniergrund 1.06 favédő alapozó: Vízzel oldható impregnáló alapozó, kültéri, megelőző hatással a fafelületet károsító gombák ellen.

Gyártó:

Leírás

DELTA Imprägniergrund 1.06 favédő alapozó

Felhasználható ecsettel, merítéssel vagy öntéssel is. A termék kültéren és beltéren is alkalmazható, vízzel oldható, megelőző hatással bír aq fakárosító rovarok és gombák ellen. Bevonórendszerek alapozójaként szolgál.

 

Átfesthetőség 4 óra után.
Tárolás Száraz és fagymentes helyen.
Minőségét megőrzi Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 2 évig.
Alkalmazás Ecsettel, merítéssel, vagy öntéssel.
Javasolt rétegszám 1 réteg.
Higítás Nem ajánlott!
Kiadósság 8-12 m2/l.

Alkalmazási terület

Vízzel oldható impregnáló alapozó, kültéri, bevonat nélküli fafelületek impregnálására, megelőző hatással a fafelületet károsító gombák, valamint megelőző hatással a fakárosító rovarok ellen. A DELTA Imprägniergrund 1.06 a kültéri, földkapcsolat nélküli, statikus terhelés alatt nem álló fafelületek kékülés és gombásodás elleni védelmére szolgál a DIN 68800 /3. része szerint. Fungicid, gombaölő alapozó rétegként használható, kizárólag bevonatrendszerek alapozójaként, minden nem mérettartó faszerkezettől a mérettartó faszerkezetig, mint pl.: kerítés, zsindely, pergola, zsalu, valamint ablak és kültéri ajtó felületekre. Nem alkalmazható beltérben, valamint méhkaptár, vagy szauna bevonására. A DELTA Imprägniergrund 1.06 kiemelkedően jó felületbe szívódó képessége miatt mélyen a mindenkori faszerkezeti elembe tud hatolni, és ott magas hatékonysággal lép fel a fafelületet elszínező és károsító gombák ellen. Pótlólagosan megelőző védelmet ad a fakárosító rovarok ellen. A DELTA Imprägniergrund 1.06 gombaölő alapozó, tapadást közvetít a következő rétegek számára és egy rendszerben, kizárólag kültéren használható fel minden vízzel hígítható, illetve oldószertartalmú lakk, zománcfesték, lazúrbevonat, vagy fedőfesték használata során. Trópusi fafajták esetében fafajták különbözősége szerint pl.: a fa alkotóelemeire, nedvszívására próbafelület készítését javasoljuk, és ennek megfelelően a megelőző kiegészítő kémiai, gombaölő kezelés szükségességét előzetesen tisztázni kell.

Alkalmazás

Ecsettel, merítéssel, vagy öntéssel.

Felhasználás

A bevonni kívánt kül- és beltéri fafelületnek a kezelés előtt por-és zsírmentesnek, valamint szennyeződésektől mentesnek kell lennie. A fa nedvességtartama nem lehet 15% feletti és 8% alatti. Az épületszerkezetekre vonatkozó irányelveket, ajánlásokat és rendelkezéseket a kivitelezés vonatkozásában a fafelület nedvességére és minőségére be kell tartani. A DELTA Imprägniergrund 1.06-ot ecsetteléssel, merítési, vagy öntési eljárással is fel lehet hordani. További felhordási módszerek az előbb említetteken kívül nem engedélyezett. Bütüknél, homlokvégződéseknél a megnövelt szívóképesség miatt pl.: vízorrok esetében alaposan, vastagon, az aljzat telítettségéig kell impregnálni a felületet. Az így képződő felesleges anyagmennyiséget hagyni kell lecsorogni a felületről, egyenletesen el kell teríteni a felületen, illetve el kell távolítani a felületről. A DELTA Imprägniergrund 1.06-tal történő alapozás után a felület semmi esetre se maradjon fényes, az anyag ne legyen látható a felületen (ne képezzen filmet). A munkaeszközökbe száradt anyagmaradékok eltávolítását pl.: „Universal” hígtóval, lakkbenzinnel kell véghezvinni. Kérjük, a tisztítási munkáknál vegyék figyelembe, hogy részben a hígítószer oldóerejétől függ a beszáradt anyag tisztításának hatékonysága. A termék hígítása vízzel nem engedélyezett, ezzel csökken a termék hatóanyag tartalma és így hatékonysága is eltérő, gyengébb lesz. Speciális öntési, vagy merítési eljárásnál az anyagtároló edényeket munkaszüneti-, vagy pihenőidőben mindig lefedve, lezárva kell tartani, hogy az anyag elpárolgásából adódó anyagveszteségeket minimalizáljuk. A DELTA Imprägniergrund 1.06-ot minden a kereskedelemben ismert vizes hígítású zománccal, lakkal, lazúrral, fedőfestékkel, vagy egy rendszerben a DELTA Fenster Compact 6.05-tel, a megfelelő száradási idő után át lehet festeni. A DELTA Imprägniergrund 1.06 alkalmazásával egyenletes nedvszívású felület képezhető, így a felület foltosodása elkerülhető. Ugyanakkor a következő pigmentált vékony-, vagy impregnáló lazúrrétegek színintenzitása kisebb lesz, mint a kezeletlen fafelületeknek esetében.

Választék

Színezőrendszerünkön színezhető.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: DELTA Imprägniergrund 1.06 favédő alapozó

Kiadósság

8-12 m2/l

Kiszerelés

, , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “DELTA Imprägniergrund 1.06 favédő alapozó”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader