EZEK KÖZÜL A SZÍNEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ ×

Alap

Jupol citro penészgátló falfesték

Gyártó: Jub

Jupol citro penészgátló falfesték

Ecsettel, hosszú szőrű hengerrel, és szórással is felhordható. Gombásodás elleni, citrom illatú, vízzel hígítható, penészgátló beltéri falfesték. Ellenáll a száraz dörzsölésnek. 

JUPOL Citro Penész elleni hatékony védelemmel rendelkező beltéri falfesték


FELHASZNÁLÁSI TERÜLET TULAJDONSÁGOK gombásodás elleni, vízzel hígítható, kellemes citromillatú beltéri fehér falfesték, amely ellenáll a száraz dörzsölésnek; magas páraáteresztő - képességgel rendelkezik és gátolja a falpenész keletkezését, ezért különösen alkalmas konyhák, mellékhelyiségek, fürdőszobák és más egészségügyi helységek fal- és mennyezetfelületeinek festésére; az alapfelületet az első festés előtt AKRIL EMULZIÓ-val impregnáljuk, a penészes falfelületeket a festés előtt feltétlenül fertőtlenítsünk ALGICID-dal; szín: fehér + 150 árnyalat a FESTÉKEK ÉS VAKOLATOK színskála alapján; UNITON-nal vagy DIPI COLOR-ral színezhető

 JUPOL CITRO polimer kötőanyagok vizes diszperzióján alapuló festék. Elsősorban olyan helyiségek falainak és mennyezetének dekorációs védelmére alkalmas, ahol a levegő nagyfokú relatív nedvességtartalma miatt nagy a valószínűsége a kondenzvíz megjelenésének, és ezzel együtt a különböző fajtájú falpenészek intenzív fejlődésének.
Elsősorban konyhákhoz, fürdőszobákhoz és egyéb helyiségekhez javasoljuk, ahol a dekorációs megmunkálás nem igényli a nedves dörzsöléssel szemben ellenálló festékek alkalmazását.


EN 13 300 SZERINTI BESOROLÁS Nedves súrolás állóság: 5. frakció, Kontraszt-arány: 2. frakció

ELŐKÉSZÍTÉS FELHORDÁS BEÉPÍTÉS 10%-ig vízzel hígíthatjuk; ecsettel, hosszú szőrű teddy-hengerrel vagy szórással hordjuk fel két rétegben; munkahőmérséklet: +5 °C ? +35 °C; száradási idő (a következő réteg felhordásá hoz megfelelő állapotig): 4-6 óra (T=+20 °C, relatív páratart. = 65%)

ANYAGSZÜK-SÉGLET ~190 ml/m2 kétrétegű felhordáshoz, az alap nedvszívó-képességétől és érdességétől függően

Tulajdonságok

  • kellemes citromillatú beltéri festék hatékony penészgátló védelemmel;
  • magas páraáteresztő-képesség;
  • rendkívül alacsony illékony szerves vegyület tartalom;
  • egyszerű felhordás;
  • száraz dörzsöléssel szemben ellenálló.


SZAVATOSSÁG TÁROLÁSI FELTÉTELEK legalább 18 hónap; +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten tároljuk, védjük a közvetlen napsütéstől; NEM FAGYÁLLÓ!

KISZERELÉS
fehér: 2 l, 5 l és 10 l
árnyalatok: 5 és 10 l

Színárnyalatok

  • fehér (1001-es árnyalat);
  • JUB színkártya (3-as, 4-es és 5-ös végződésű színárnyalatok);
  • JUB Favourite feelings színkártya (D, E és F végződésű színárnyalatok);
  • pasztell színárnyalatokig színezhető DIPI COLOR-ral vagy DIPI KONCENTRAT-TAL.