Bekament BK-S Plast – szilikát dekoratív vékonyvakolat

Kiváló minőségű, nagy szilárdságú, vízlepergető, jól munkálható előrekevert szilikát dekoratív vakolat. Ellenáll az UV sugaraknak.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Kiváló minőségű, nagy szilárdságú, vízlepergető, jól munkálható előrekevert szilikát dekoratív vakolat. Ellenáll az UV sugaraknak és a környezet káros hatásainak. Több mint 300 árnyalatban színezhető.

 

Struktúra: kapart vagy dörzsölt.

 

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a vakolatot felhordjuk, legyen szilárd, tiszta, száraz és BK-Grund Silicat-tal kezelt. Alkalmazás előtt a vakolatot jól keverjük fel és ha szükséges hígítsuk kevés vízzel (1-2%). A vakolatot rozsdamentes glettelővel hordjuk fel, vastagságát a legnagyobb szemcséhez alakítsuk.

A kívánt struktúrát műanyag simítóval érhetjük el: kapart struktúra esetén egymásra merőleges körökkel, dörzsölt struktúra esetén körkörös mozdulatokkal. Fontos a folyamatos, megszakítás nélküli munka a falfelületen.

 

Megjegyzés: Szükséges elvégezni az anyag kiegyenlítését a homlokzati felületen, több kanna tartalmának összekeverésével. Alkalmazási hőmérséklet: +15°C-tól +30°C-ig. A relatív páratartalom nem lehet magasabb, mint 70%. Ne használjuk közvetlen napsütésben, esőben és erős szélben. A homlokzatot szükséges megfelelően üvegszövet hálóval biztosítani. A magas páratartalom és alacsony hőmérséklet nagymértékben meghosszabbítja a kötés idejét.

 

Felhasználási idő: 12 hónap eredeti, bontatlan csomagolásban.

 

Tárolás +5°C-tól +25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

 

Csomagolás: 25kg

 

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-S Plast – szilikát dekoratív vékonyvakolat

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare