Sniezka

Sniezka termékek a kolor.hu festék webáruházakban, festékbolt kereső, festék webáruház. Sniezka termékek vásárlása festékboltban.

Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.

Festékbolt kereső

 

  • Összes
  • Kedvencek
  • Legnépszerűbb
  • Legtöbbet értékelt
  • Lejárt
Sniezka MAX AKYD-URETAN alkid-uretan festék nyílászárókra
Deal
Alkiduretán zománc SNIEZKA MAX alkalmazható védő, dekoratív festésre fára, faalapú anyagokra, acél és vasöntvény elemekre, vakolatokra és betonra.
Sniezka SUPERMAL AKRYL vizes zománc
Deal
SUPERMAL AKRYL akryl gyanta vizes diszperziójának az oldata pigmentekkel és töltőanyagokkal a segéd és nemesítő anyagok hozzáadásával.
Sniezka CHLÓRKAUCSUK klórkaucsuk zománc vas és acélszerkezetekre
Deal
Klórkaucsuk zománc a klórkaucsuk és az alkid gyanta szerves hígítók oldatában lévő pigmentek keveréke a nemesítő szerek hozzáadásával.
Sniezka Max szines falfesték
Deal
Esztétikus, matt, porózus bevonatot képez, amely enyhén ellenáll a mosásnak és teljesen átengedi a gőzöket és párát, miáltal biztosítja a falak ...
Sniezka  SUPERMAL olajfesték
Deal
Alkalmazható dekoratív és védő festésre fa és fa alapanyagú felületeken: ablakok ajtók, bútorok stb., vakolatok és fémek: kapuk, kerítések stb.
Sniezka Extra Fasadowa szines homlokzatfesték
Deal
A képzett réteg nagyon jól tapad az alaphoz, ellenáll a változó külső hatásoknak, száraz és nedves kopásálló, könnyen lemosható.
Sniezka ACRYL-PUTZ START simító massza
Deal
Nem szárad össze, rövid időn belül megszárad ( kb. 1 és 2,5 óra ). Nem reped, akár nagy vastagságban is felvihető ( max. 3cm ) és könnyen csiszolható.
IMPREGANANT koncentrátum fal és padló erősítő alapozó
Deal
Különleges akril gyanta vizes diszperzió keveréke. Mélyen behatol a gyenge és repedező alapokba, erősíti őket, megvédi a nedvesség káros hatása ellen.
SNIEZKA GRUNT latex emulziós alapozó belső festék
Deal
A latex gyanta vizes diszperziós keveréke segéd és nemesítő adalékokkal. Különleges adalékoknak köszönhetően vastag rétegben felhordható.
EKO hipoallergén akril emulziós beltéri falfesték
Deal
EKO hipoallergén akril emulziós festék festékek belső falfesték falfestékek diszperziós oltott mész mészfesték mészfestékek late
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader