Baumit NanoporColor – öntisztuló homlokzatfesték

41300 Ft95000 Ft
41300 Ft95000 Ft

Prémium minőségű, természetes módon öntisztuló, kiváló páraáteresztésű homlokzatfesték. Rétegfelépítés: alapozás: 20% vízzel hígítva, festés: hígítatlanul.

Gyártó:

Leírás

Baumit NanoporColor (öntisztuló homlokzatfesték)

Prémium minőségű, természetes módon öntisztuló, kiváló páraáteresztésű homlokzatfesték. Rétegfelépítés: alapozás: 20% vízzel hígítva, festés: hígítatlanul.

További információk: 
 

 
16 vödör/raklap = 400 kg
48 vödör/raklap = 240 kg

 

A termék: Feldolgozásra kész, szennyeződésre nem hajlamos, vízüvegbázisú ásványi homlokzatfesték. A Baumit NanoporColor a fotokatalízis révén további aktív védelmet biztosít öntisztuló hatással a szerves szennyeződésektől, amit a levegő és az eső páratartalma leold. Speciálisan kifejlesztett mikro-strukturális felülettel, speciális nanokristályos és szervetlen adalékokkal, a szennyeződési hajlam jelentősen csökken a többi befejező réteghez képest.

Összetétel: Innovatív ásványi kötőanyag, káli vízüvegoldat, ásványi töltőanyagok, szerves kötőanyag, szervetlen színes és fehér pigmentek, ásványi adalékszerek és víz.

Tulajdonságok: Ásványi, feszültségmentesen felszáradó, filmréteget nem képző, magas időjárás állóság, víztaszító, koszolódásra kevésbé hajlamos, nagyon jó pára,- és CO2 áteresztő, nem éghető, könnyen feldolgozható

Felhasználás: Homlokzatok, régi és új ásványi ill. szerves alapfelületek (vakolatok és simítótapaszok), betonfelületek védelmét és esztétikus megjelenését biztosítja. Kimondottan javasolt a használata a műemlék felújításoknál. Alkalmas hőszigetelő rendszerek átfestésére is.

 

TERMÉK JELLEMZŐK

  • Öntisztuló
  • Nem tapad meg rajta a szennyeződés
  • Kiváló páraáteresztő

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Baumit NanoporColor – öntisztuló homlokzatfesték

Kiadósság

kb. 15 m²

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Baumit NanoporColor – öntisztuló homlokzatfesték”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader