Bekament BK-HidroStop 1 – egykomponensű rugalmas vízszigetelés

Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek – konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, rugalmas vízszigetelő védelmére.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Az egykomponensű rugalmas vízszigetelés az aljzat és a falfelületek nedvesség elleni védelmére szolgál. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, kifejezetten nedves helyiségek – konyha, fürdőszoba, zuhanyzó, medence, pince, terasz – rugalmas vízszigetelő védelmére. (Védelem a pozitív és a negatív víznyomással szemben (≤1,5 bar). Az anyag nem alkalmas a felületek végső bevonatára, sem olyan rendszerre, mely állandó kapcsolatban van a vízzel.

 

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a BK-HidroStop 1-et felhordjuk, legyen szilárd, por, zsír, penész, laza részektől mentes. A sima, enyhén nedvszívó felületet szükséges BK-Beton Kontaktal kezelni. Alkalmazáskor a port keverjük össze kb. 30% vízzel, a teljes homogén állag eléréséig. Hagyjuk állni 5 percig, majd újra keverjük össze és az előkészített felületre 60 percen belül vigyük fel. Az anyagot ecsettel, két rétegben vigyük fel keresztirányú mozdulatokkal, a teljes felület átfedéséig. Egy réteg vastagsága kb. 1 mm legyen. A második réteg felvitele csak az első réteg száradása után történhet. A vízszigetelő bevonatot védeni kell a gyors száradástól (nap, szél, stb). Anyagszükséglet: kb. 2-2.5 kg/m2, a felület minőségétől függően. Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. Ne dolgozzunk közvetlen napsütésben, szélben és esőben. A magas páratartalom és az alacsony hőmérséklet meghosszabbítja a bevonat száradási idejét.

 

Felhasználási idő: 12 hónapig, eredeti csomagolásban, száraz helyiségben, raklapokon.

 

Csomagolás: 25kg

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-HidroStop 1 – egykomponensű rugalmas vízszigetelés

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader