Bekament BK-Iskra – dekoratív beltéri festék

Speciális akril festék beltéri felületek dekoratív kialakítására. A végleges struktúra ragyogását a fényes kristályok eredményezik.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Speciális akril festék beltéri felületek dekoratív kialakítására. A végleges struktúra ragyogását a fényes kristályok eredményezik, melyek teljes mértékben kiemelik a színek hatását. Minden BK-GletEX Universal-al vagy BK-GletEX Acryl-al simított felületen alkalmazható. A BKIskra ellenáll a nedves törlésnek.

Színválaszték: Fehér + BK-Iskra színskála árnyalatai.

Előkészítés és alkalmazás: A dekoratív festék alkalmazása előtt a simított felületet át kell kenni BK-Deco Acryl-al(száradási idő minimum 6 óra). A megfelelő színhatás érdekében az alapozót BKColor pasztával színezzük meg, a fedőréteg színének megfelelően.

A festék előkészítése: egy csomag BK-Crystal-t keverjünk 1l festékbe. Lassan keverjük össze a masszát, és két rétegben vigyük fel a hígítatlan festéket. A festék felvitele megszakítás nélkül történjen a fal egyik végétől a másikig, váltott irányban annak érdekében, hogy elkerüljük az anyag összeállását és az egyenetlen száradást. A második réteg felvitele az első réteg száradása után történjen (kb 6 óra elteltével), az említett eljárás szerint a falfelületen ellenkező irányban.

Alkalmazási hőmérséklet: 8°C-tól 35°C-ig. A teljes száradási idő 24 óra. Anyagszükséglet: kb. 150-200 ml/m2 az alkalmazástól függően.

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban.

Tárolás +5°C-tól + 25°C-ig, védve a fagytól és a közvetlen napsugárzástól.

Csomagolás: 1L BK-Iskra + 40g kristal

 

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-Iskra – dekoratív beltéri festék

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader