Bekament BK-Mal 320 gipsz-mész kötőanyagú vakolat

Gipsz-mész alapú vakolat, kézi és gépi alkalmazásra, kül- és beltérre egyaránt, tégla, pórusbeton és beton falakra.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Gipsz-mész alapú vakolat, kézi és gépi alkalmazásra, kül- és beltérre egyaránt, tégla, pórusbeton és beton falakra. A termék nem alkalmas vizes helyiségekbe, valamint minden olyan felületre, melyre kerámialapot helyeznek.

 

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a vakolatot felhordjuk, legyen szilárd, tiszta, száraz, laza részektől és zsírfolttól mentes. A rések elfedését, fugázást és az elektromos szerelvényezést a vakolás kezdete előtt be kell fejezni. Beton vagy más sima felületek vakolásánál BK Beton Kontaktot kell alkalmazni annak érdekében, hogy javítsuk a habarcs tapadását. A nagy áteresztőképességű, porózus felületeknél (például: pórusbeton) a felületet szükséges BK-Nivelator-al bevonni, hogy megakadályozzuk az egyenetlen száradást és repedést. Alkalmazáskor a porhoz adjunk hozzá kb. 30% vizet, majd intenzíven keverjük. A vakolatot gépi szórással vigyük fel minimum 10mm, maximum 25mm vastagságban. Ezt követően a habarcsotH-léccel oszlassuk szét, majd simítsuk el.Ha nagyobb vastagságú habarcsréteget szeretnénk felvinni, akkor folyamatosan vigyük fel a rétegeket a "nedves a nedvesen" módszerrel a szükséges vastagság eléréséig (max: 40 mm). Fontos, hogy a vakolat száradása egyenletesen legyen, nem szabad, hogy a bedolgozott habarcsot közvetlen napsütés érje!

 

Anyagszükséglet: kb. 10-11 kg/m2/cm. Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. A habarcsot védeni kell a gyors kiszáradástól. A szárítási és a keményedési fázis alatt, megengedett a habarcs későbbi nedvesítése.

 

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz helyiségben, raklapokon.

 

Csomagolás: 30kg

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-Mal 320 gipsz-mész kötőanyagú vakolat

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Bekament BK-Mal 320 gipsz-mész kötőanyagú vakolat”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader