Belinka Exterier email fedőfesték

A Belinka Exterier email fehér fedőfesték kültéri favédelemre. Hatékonyan védi a fát a nedvesség, az UV-sugarak és környezet egyéb károsító hatásai ellen.

Gyártó:

Leírás

Az Exterier email fehér fedőfesték kültéri favédelemre. Hatékonyan védi a fát a nedvesség, az UV-sugarak és környezet egyéb károsító hatásai ellen.

  • vizes bázisú fehér fedőfesték
  • véd az időjárás igénybevételével és más környezeti hatásokkal szemben
  • filmréteg tartósítószert tartalmaz, akadályozza a penészedést és algásodást

Filmréteg tartósítószert tartalmaz, amely megakadályozza a bevonat felületén a penészesedést és az algásodást. Élénk fehér színe, kiváló fedőképessége és összetapadással szembeni ellenállóképessége teszi kiválóvá (alkalmas nyílászárókra is). Selyemfényű.

Felhasználás

Az Exterier email felvitele előtt megfelelően készítse elő a fafelületet. A minőségi favédelem érdekében a festendő felületet először a Belinka Impregnanttal kezelje (kártevők elleni védelem) és az Exterier primer termékkel (alapozó). A nagyon göcsös fára, vagy a tanin tartalmú fára (tölgy, gesztenye) két réteg Exterier primer felhordását javasoljuk. Felhasználás előtt az Exterier emailt alaposan keverje össze. Nem szükséges hígítani. A bevonatot ecsettel vagy festőhengerrel hordja fel a száraz, lecsiszolt és portalanított fafelületre. A festésnél a felület, a bevonat és a környezet hőmérséklete legyen 10oC-nál magasabb, a levegő relatív páratartalma ne haladja meg a 80%-ot. Kerülje a festési munkálatokat erős napsütésben. A rétegek felhordása között a felületet legalább 4 órán keresztül hagyja száradni, szükség szerint csiszolja a felületet. A száradási idő alacsonyabb hőmérsékleten és/vagy a levegő magasabb páratartalma esetén nő. A szerszámokat közvetlenül a használat után tisztítsa meg vízzel és mosogatószerrel.

Műszaki adatok

Összetétel: akrilgyanták, időjárásálló pigmentek, filmréteg tartósítószer, adalékok és víz 

Felvitel: 2 rétegben (a megfelelő védelem és az igényes külső eléréséhez az Exterier email felvitele előtt javasoljuk az Exterier primer felvitelét 1–2 rétegben) 

Kiadósság: 1 l festék két rétegben 5–6 m2 fafelület bevonására elegendő, függően az alap megmunkáltságától, a felhordás módjától és a rétegvastagságtól 

Száradás: 4–6 óra, (normális feltételek mellett) 

A szerszámok tisztítása: Vízzel és tisztítószerrel

Tárolás: eredeti csomagolásban +5 és +30 °C közötti hőmérsékleten. Fagytól óvaja! 

Kiszerelési egységek: 0,75 l és 2,5 l

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Belinka Exterier email fedőfesték

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Belinka Exterier email fedőfesték”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader