CELLFIX beltéri falfesték

Beltéri falfelületek festésére szolgál. A színezőpasztával színezve a legkülönbözőbb pasztell színárnyalatú, tetszetős, matt bevonat készítésére alkalmas.

Gyártó:

Leírás

Felépítés: Belsőleg lágyított vizes akrilát polimer diszperzió kötőanyagot, színező pigmentet, töltőanyagot és egyéb különleges adalékanyagokat tartalmazó falfesték.

Választék:
CELLFIX beltéri fehér 100

Egyéb színek megrendelésre.

Alkalmazási terület: Beltéri falfelületek festésére szolgál. A fehér színű CELLFIX falfesték EMFIX színezőpasztával színezve a legkülönbözőbb pasztell színárnyalatú, tetszetős, matt bevonat készítésére alkalmas. A CELLFIX jelentős alkalmazási előnye, hogy vízzel hígítható, egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz, ecseteléssel, hengerezéssel és szórással egyaránt felhordható. Bevonata dörzsálló, tartós, higiénikus, könnyen tisztítható. A lég- és páraáteresztő bevonat a fal természetes légzését nem gátolja. Jól takar, frissen meszelt falra felület-előkezelés nélkül is felhordható.

Kiadósság (MSZ 9650/22:1989):
Az első rétegnél 8 – 10 m2/kg, ill. 12 – 15 m2/l,
a második és harmadik rétegnél (külön-külön) 5 – 6 m2/kg, ill. 9 – 12 m2/l.

Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, gyártástól számított 24 hónapig.

FAGYVESZÉLYES, de néhány alkalommal mintegy egy napig tartó -5oC-ra történő időleges lehűlést – téli szállítást – károsodás nélkül elvisel.

Csomagolás: 2, 4, 8, 16 literes műanyag vödörben.

Alkalmazás: A pergő vagy felpuhult mészréteget, továbbá az enyves, kazein vagy karboxilmetilcellulóz tartalmú festékkel bevont felületet, festés előtt megfelelő szilárdságú rétegig le kell kaparni, majd a felületet semleges mosószer vizes oldatával le kell mosni. Az esetleges vakolat hibákat ki kell javítani. Száradás után 30%-os hígítású CELLFIX-szel tanácsos alapozni.

A még nedves felületre három rétegben kell felhordani. Az első réteget 30%, a másodikat 10-20%, a harmadikat 5-10% vízzel hígított CELLFIX-ből célszerű kialakítani. Az egyes rétegek felvitele között 2-3 óra száradási időt kell biztosítani. A CELLFIX ecseteléssel, szórással és hengerezéssel egyaránt felhordható. Szórási konzisztenciára a festék 10-20% vízzel hígítva állítható be. Hengerezés esetén különféle hengerborítások (textil, szivacs, műanyag stb.) alkalmazhatók.

A CELLFIX falfesték színezésére EMFIX színezőpaszta használható, max. 3% mennyiségben. A színbeállításnál figyelembe kell venni, hogy a folyékony CELLFIX festék színe mindig világosabb, mint a megszáradt bevonaté, ezért célszerű előzőleg egy kisebb felületen próbafestést végezni.

Hígítás: Vízzel

Tűzvédelmi előírás: A IV. tűzveszélyességi fokozatba tartozik.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: CELLFIX beltéri falfesték

Kiadósság

8-10 m2/kg

Kiszerelés

, , ,

Szín

fehér

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “CELLFIX beltéri falfesték”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader