CELLFIX kültéri falfesték

Épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, azbesztcement- és gipszfelületek bevonására szolgálnak.

Gyártó:

Leírás

Felépítés: Vizes akrilátkopolimer diszperzió alapú, fényálló pigmenteket és finom szemcséjű kvarc – töltőanyagokat tartalmazó homlokzat és falfesték.

Választék:
CELLFIX kültéri fehér 100
Egyéb színek megrendelésre.

Alkalmazási terület: Épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, azbesztcement- és gipszfelületek bevonására szolgálnak.
A CELLFIX termék töltő- és fedőképessége kiváló. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata páraáteresztő tulajdonságú, egyben időjárásálló.
Két munkamentben hordható fel. Felhordásuk hengerel, szórógéppel és korongecsettel történhet. A felvitt festékréteg korongecsettel „tupfolható”. A két réteg közötti várakozási idő 4 óra.

Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, gyártástól számított 24 hónapig.
FAGYVESZÉLYES!

Csomagolás: 2, 4, 8, 16 literes műanyag vödörben, 120 literes műanyag hordóban.

Alkalmazás: Új festetlen felületeket a CELLFIX-szel történő bevonás előtt portalanítani kell. A vakolat legalább HVH 10-es minőségű legyen. Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő vagy tönkrement mészrétegeket, festékmaradványokat mechanikai úton kaparással el kell távolítani. A munkálatok idején a hőmérséklet min. 5 oC legyen. Két rétegben alkalmazva a CELLFIX-et, az első réteg kialakítására szánt festéket kb. 20%, a második réteghez szolgáló anyagot pedig 10-20% vízzel kell hígítani. Egy –egy réteg anyagszükséglete kb. 400-500 g/m2. A bevonás poliuretánhab, teddy báránygyapjú vagy műszálborítású hengerrel történhet, minden esetben mintázott felület alakul ki. A mintázat az alkalmazott henger típuságtól függ, a felület „tupfolással” is mintázható. A felhordás történhet szórással is, a szórógép típusának kiválasztásánál azonban figyelembe kell venni a kvarc töltőanyag koptató hatását.
A szerszámokat a végzett munka után azonnal meg kell tisztítani. A megszáradt festék ugyanis már csak agresszív oldószerekkel vagy nitrohígítóval távolítató el.

Hígítás: Vízzel

Tűzvédelmi előírás: A IV. tűzveszélyességi fokozatba tartoznak.

Egészségre káros anyagtartalom: mérgező anyagot nem tartalmaznak.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: CELLFIX kültéri falfesték

Felület

matt

Kiadósság

400 – 500 g/m2

Kiszerelés

, , , ,

Szín

fehér

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader