Diszlazur

Az alapozóból és bevonóból álló rendszer alkalmas kültéri fafelületek, és belső térben levő faburkolatok gomba- és rovarkártevők elleni megelőző védelmére.

Gyártó:

Leírás

DISZLAZUR vizes diszperziós favédő és díszítőrendszer

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK
A Diszlazur favédő és díszítő bevonórendszer korszerű, vizes diszperziós alapú rendszer. A bevonatrendszerrel megelőzhető a farontó gombák kártétele és biztosítható az időjárás elleni tartós védelem. A kialakított bevonat nem takarja el a fa természetes erezetét. Víztaszító, így a bevonatról a csapó eső lepereg. Jó blokkállósága következtében több rétegű felhordás esetén, szoros illesztésnél sem tapad. Több mint 10 év felhasználási tapasztalat alapján, a szakszerűen kivitelezett bevonatra – egyedülálló módon – 10 év garanciát vállalunk.

FELÉPÍTÉS
A bevonatrendszer az alábbi termékekből épül fel.
Diszlazur+ alapozó
Biocid termék bejelentés: B-15040407; Veszélyes keverék bejelentés: B-15040517 A rendszerben a favédőszer funkciót látja el. Finom részecskeméretű vizes diszperziós poliakrilát kötőanyagot és a farontó gombákkal szemben hatékony fungicid, valamint a farontó rovarok megtelepedését gátló inszekticid szereket tartalmaz. A kis részecskeméretű kötőanyag lehetővé teszi a faanyag kellő mélységig történő impregnáló alapozását, ill. biztosítja a bevonóréteg jó fogadását.
Diszlazur bevonó
Vizes diszperziós poliakrilát kötőanyagot, valamint megfelelő színtartósságot biztosító speciális fény- és öregedésálló lazúrpigmenteket tartalmaz. Esztétikus, selyemfényű bevonatot ad, fokozza a favédőszer hatásosságát és védi a faanyagot az időjárás hatásaival szemben.

SZÍNVÁLASZTÉK
aranysárga, tölgy, teak, dió, olajkőris, paliszander, fenyőzöld, ébenfekete, mandula/cseresznye, mahagóni, gesztenye, kukoricasárga, meggybordó, fehér, színtelen, mohazöld, kék

Csomagolás: az alapozó 750 ml-es és 2500 ml-es, a bevonó 750 ml-es 2500 ml-es és 5000 ml-es fémdobozban kerül forgalomba.
Tárolás: Eredeti, zárt göngyölegben +5 és +25 °C közötti hőmérsékleten, élelmiszerektől elkülönítve tárolandók. A rendszer anyagai vizes diszperziós kötőanyagot, tartalmaznak ezért FAGYVESZÉLYESEK.
Szavatossági idő: eredeti csomagolásban, a tárolási előírások betartása esetén a gyártástól számított 36 hónap.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Diszlazur”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader