DUNAPLASZT elektro-tribo EP porlakk

Vélemény írása

A legkülönbözőbb rendeltetésű acél, és alumíniumfelületek bevonására szolgálnak. Megfelelően előkészített vagy előkezelt felületre felhordva és beégetve jól tapadó, kemény, egyben rugalmas, nagymértékben ütés- és kopásálló bevonatot adnak.

Gyártó:

Leírás

Felépítés: Epoxi-poliészter alapú, nemes színező pigmentet, töltőanyagot, katalizátort és egyéb adalékanyagokat tartalmazó, hőre keményedő porlakkok.
BTO 2430129910

Választék:
Dunaplaszt elektro EP transzparens
Dunaplaszt elektro EP színes
Dunaplaszt tribo EP transzparens
Dunaplaszt tribo EP színes

A választék igény szerint alakul. A színek kidolgozását és gyártását RAL színekben és színminta alapján is vállaljuk. A porlakkokat fényes, selyemfényű és matt, normál és struktúr (dombor, zúzmara) változatban gyártjuk.

Alkalmazási terület: A legkülönbözőbb rendeltetésű acél, és alumíniumfelületek bevonására szolgálnak.

Előnyösen alkalmazhatók fémcsőből készült kerti és egyéb ülőbútorok, autóbusz-ülésvázak, kerítéselemek, irodabútorok, hűtőszekrényelemek, mosógépek és egyéb háztartási gépek, villamos kapcsolószekrények, klímaberendezések, laboratóriumi és orvosi műszerek, mezőgazdasági gépalkatrészek, fűtőtestek stb. bevonására. Megfelelően előkészített vagy előkezelt felületre felhordva és beégetve jól tapadó, kemény, egyben rugalmas, nagymértékben ütés- és kopásálló bevonatot adnak.

 

Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, gyártástól számított 20 hónapig.

Csomagolás: 16 és 20 kg-s (színtől függően) egységben, polietilén zsákban és hullámkarton dobozban.

Alkalmazás: Bevonás előtt az acélfelületeket szennyeződés- és zsírmentesre kell előkészíteni, esetleges előkezelésre foszfátozás is alkalmazható. Az alumínium felületeket szintén zsírtalanítani kell, az így nyert fémtiszta felületek ezt követően kromátozhatók is.

Erős korróziós igénybevétel esetén, vagy ha a bevonattól 5 évnél hosszabb élettartamot követelnek meg, ajánlatos a fémfelületeket szemcseszórással előkészíteni, ill. durvítani.

A porlakk elektrosztatikus porszórással (ELEKTRO) vagy ún. „tribomatikus” eljárással (TRIBO) hordható fel. Az említett eljárások jól gépesíthetők, ill. automatizálhatók.

A porlakk hideg vagy felmelegített fémfelületre egyaránt felhordható. Hideg felületen kb. 60-80 µm vastag, 180 oC-ra felmelegített felületen kb. 200 µm vastag bevonat alakítható ki. Az előmelegítési hőmérséklet a munkadarab hő-kapacitásától és tagoltságától függ.

Tűzvédelmi előírás: A IV. tűzveszélyességi fokozatba tartoznak.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a porlakk igen finom eloszlású poranyag, ezért a levegővel robbanókeveréket képez abban az esetben, ha a porkoncentráció meghaladja az alsó robbanási határértéket, ami kb. 50 g/m3. A veszélyes porkoncentráció kialakulásának meggátolására a poranyag felszórását olyan szóró-fülkében kell végezni, melynél az elszívást a megadott alsó robbanási határérték figyelembe vételével tervezték.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: DUNAPLASZT elektro-tribo EP porlakk

Kiadósság

7-12 m2/kg (rétegvastagságtól függően)

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “DUNAPLASZT elektro-tribo EP porlakk”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader