DUNAPLASZT elektro-tribo P porlakk

Elsősorban kültéri acél- és alumíniumfelületek bevonására szolgálnak. Előnyösen alkalmazhatók fémcsőből készült kerti bútorok, kerítéselemek stb. bevonására.

Gyártó:

Leírás

Felépítés: Poliészter alapú, nemes színező pigmenteket, töltőanyagokat, és egyéb adalékanyagokat tartalmazó, hőre keményedő porlakkok.

Választék:
Dunaplaszt elektro P transzparens
Dunaplaszt elektro P színes
Dunaplaszt tribo P transzparens
Dunaplaszt tribo P színes

A választék igény szerint alakul. A színek kidolgozását és gyártását RAL színekben és színminta alapján is vállaljuk. A porlakkokat fényes, selyemfényű és matt, normál és domborhatású (zúzmara stb.) változatban gyártjuk.

Alkalmazási terület: A legkülönbözőbb rendeltetésű, elsősorban kültéri acél- és alumíniumfelületek bevonására szolgálnak. Előnyösen alkalmazhatók fémcsőből készült kerti bútorok, kerítéselemek, ereszcsatornák, mezőgazdaságigép-alkatrészek, homlokzati elemek, ablakok stb. bevonására.

Megfelelően előkészített vagy előkezelt felületre felhordva és beégetve, jól tapadó, kemény, egyben rugalmas, nagymértékben ütés- és kopásálló, időjárásálló bevonatot adnak.

 

Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, gyártástól számított 20 hónapig.

Csomagolás: 16 és 20 kg-s (színtől függően) egységben, polietilén zsákban és hullámkarton dobozban.

Alkalmazás: Bevonás előtt az acélfelületeket szennyeződés- és zsírmentesre kell előkészíteni, esetleges előkezelésre foszfátozás is alkalmazható. Az alumínium felületeket szintén zsírtalanítani kell, az így nyert fémtiszta felületek ezt követően kromátozhatók is. Erős korróziós igénybevétel esetén, vagy ha a bevonattól 5 évnél hosszabb élettartamot követelnek meg, ajánlatos a fémfelületeket szemcseszórással előkészíteni, ill. durvítani.

A porlakk elektrosztatikus porszórással (DUNAPLASZT ELEKTRO) vagy ún. „tribomatikus” eljárással (DUNAPLASZT TRIBO) hordható fel. Az említett eljárások jól gépesíthetők, ill. automatizálhatók. A porlakk hideg vagy felmelegített fémfelületre egyaránt felhordható. Hideg felületen kb. 60-80 µm vastag, 180 oC-ra felmelegített felületen kb. 200 µm vastag bevonat alakítható ki. Az előmelegítési hőmérséklet a munkadarab hőkapacitásától és tagoltságától függ.

Tűzvédelmi előírás: A IV. tűzveszélyességi fokozatba tartoznak.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a porlakk igen finom eloszlású poranyag, ezért a levegővel robbanókeveréket képez abban az esetben, ha a porkoncentráció meghaladja az alsó robbanási határértéket, ami kb. 52 g/m3. A veszélyes porkoncentráció kialakulásának megakadályozására a poranyag felszórását olyan szóró-fülkében kell végezni, melynél az elszívást a megadott alsó robbanási határérték figyelembe vételével tervezték.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: DUNAPLASZT elektro-tribo P porlakk

Kiadósság

5-12 m2/kg (rétegvastagságtól függően)

Kiszerelés

,

Vélemények (1)

1 értékelés: DUNAPLASZT elektro-tribo P porlakk

5.0
1
0
0
0
0

Értékeld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Raymond

    This paragraph will assist the internet people for setting up new weblog or even a blog from start to end.

    my page :: Lily

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader