Dunaplaszt Kerítésfesték Aqua

Unitop bevonat, mely alapozó és átvonó egyben. Kültéri fa- és acélszerkezet festésére alkalmas, korrózió gátló és UV-álló alapozó és zománc .

Gyártó:

Leírás

Felépítés: Vízzel hígítható, alkid emulzió és akrilát diszperzió kötőanyagú festék, mely többféle korrózió gátló adalékot, pigmentet, valamint töltő és színezőanyagot tartalmaz.

Választék:
Igény szerinti RAL szín

Alkalmazási terület:
Unitop bevonat, mely alapozó és átvonó egyben. Kültéri fa- és acélszerkezet festésére alkalmas, korrózió gátló és UV-álló alapozó és zománc .Ecseteléssel, szórással és Teddy hengerrel hordható fel. Nem tartalmaz ólom és krómtartalmú pigmenteket és egészségre káros oldószereket.

Alkalmazás:
A DPL. Kerítésfesték Aqua festéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. A felhordott rétegek között a felület minőségének függvényében finom csiszolás ajánlott.

Fa: Xylamonnal, Xyladecorral vagy Dunaplaszt Vékonylazúrral lefestett felületekre közvetlenül 2 rétegben, fedőzománccal festett felületekre csiszolás után 1 rétegben ráfesthető.

Acélszerkezet: Új fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületekre 2 rétegben felhordva. A felület előkészítéséhez rozsdaoldó vagy rozsda átalakító alkalmazása tilos!

Futórozsda esetén Dpl. Primer alkalmazása ajánlott.

Tárolási garanciális idő: az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 16 hónapig 5-25 oC között. A termék fagyveszélyes.

Csomagolás:0,25 L, 0,75 L, 2,5 L lakkozott FÉMDOBOZ, és 18 kg vödör

Hígítás:
Ecsetelésnél nem szükséges,indokolt esetben max. 5%. Levegős szórásnál max. 10 % csapvízzel.

A festéshez használt eszközök tisztítása festés befejezése után lehetőleg azonnal vízzel történhet, ellenkező esetben a megszáradt festék az alkalmazott eszközökről csak oldószeres tisztítással vagy mechanikusan távolítható el.

A festendő felületnek legalább 10oC-os kell lennie.

Tűzvédelmi előírás: IV. tűzveszélyességi fokozatba tartozik.

Veszélyes anyagtartalom: Veszélyes anyagot nem tartalmaz

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Dunaplaszt Kerítésfesték Aqua

Kiszerelés

, , ,

Vélemények (2)

2 értékelés: Dunaplaszt Kerítésfesték Aqua

3.0
0
0
1
0
0

Értékeld

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Qwehnm

    sumatriptan 50mg over the counter – buy sumatriptan 25mg generic buy sumatriptan

  2. Dewitt Paleo

    After looking over a few of the blog articles on your blog, I honestly appreciate your technique of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please visit my website too and tell me how you feel.|

    https://gamegiraffe.com/members/jonassonwilson14/activity/431055/

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader