Everal High Gloss (90) (magasfényű alkid zománcfesték)

Alkid zománcfesték, mely magasfényű bevonatot képez, magas kopásállósággal rendelkezik.

Gyártó:

Leírás

TÍPUSAlkid zománcfesték, mely magasfényű bevonatot képez, magas kopásállósággal rendelkezik.ALKALMAZHATÓSÁGKül- és beltéri fa-, fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablak keretek, fapadlók, hajók víz feletti részei, kerékpárok, stb.FELHASZNÁLÁSI JAVASLATKül- és beltéri fa-, fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablak keretek, fapadlók, hajók víz feletti részei, kerékpárok, stb.

Műszaki adatok :

Bázis festékA és CSzínskálaA Tikkurila Symphony színkártya színei szerint.Fedőképesség12-14 m2 /liter, függ a felület nedvszívó képességétől.Kanna méretek0,9l, 2,7l, 9lHígítólakkbenzin 1050 és Spray hígító 1032Felvitel módjaHengerrel, ecsettel vagy szórással.Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom eseténPorszáraz: 1 óra elteltével, érintésszáraz 4 óra után. Átfesthető 16 óra múlva.vegyi ellenállóságOldószereknek való ellenállás: az erős oldószereknek (pl. hígítók) nem áll
ellen. Ellenáll a terpentinnek, lakkbenzinnek (csak rácseppenés)

Ellenállás olajoknak és zsíroknakEllenáll az állati és növényi zsíroknak,kenő olajoknak és zsíroknak (csak rácseppenés.időállóságJó. Ipari és tengeri környezetben is.Szárazanyag tartalom52,7%Sűrűség1,1 g/cm3 (A-bázis), 0,92 g/cm3 (C-bázis)TárolásTűri a hidegben történő tárolást és szállítást.

 

 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Festési körülményekMinden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete +5˚C és 40˚C között legyen és a levegő relatív páratartalma, pedig legyen 80% alatt.ElőkészítésA kezelendő, már festett felület legyen tiszta, száraz, por-, olaj- és zsírmentes. A felületkezelés előtt mossa át a felületet pl. Valtti Cleaning Agent-el, öblítse le vízzel, majd hagyja jól megszáradni. A már festett
felületeket csiszolja át csiszolópapírral.

Fém felületek: Tisztítsa meg az új felületet a szennyeződéstől és a portól. Szükség esetén simítsa el a felületet glettel, és a száraz felületet csiszolja le. Horganylemez és az alumínium felületeket érdesítse alapozás előtt, majd alapozza Everal Metal Grunt-tal vagy Unica Metal Primer-rel. Az acélfelületeket is a fent említett alapozók valamelyikével alapozza.

Fa felületek: Festés előtt a penészes és gombás felületeket mossa át a megfelelő Tikkurila termékkel, öblítse le vízzel, majd hagyja jól megszáradni. A még festetlen felületeket alapozza pl. Everal Grunt-tal. A repedéseket és hézagokat javítsa Valtti Filler Stopper-rel. Üveg, PVC, kerámia felületeket alapozza Unica Tapadó Alapozóval.FelvitelHasználat előtt alaposan keverje fel a festéket. Amennyiben szükséges
hígítsa a festéket:
– 1050-es jelzőszámú hígítóval ecseteléshez és hengereléshez,
– 1032-es jelzőszámú hígítóval szóráshoz.Szerszámok tisztításaHasználat után a szerszámokat tisztítsa azonnal 1050-es jelzőszámú hígítóval.

 

 

 

 

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉS Az üres dobozok és folyékony festékmaradék újrafeldolgozhatók, illetve a helyi szabályozások szerint szemétlerakó helyre szállítható.

 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Everal High Gloss (90) (magasfényű alkid zománcfesték)

Kiszerelés

, ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Everal High Gloss (90) (magasfényű alkid zománcfesték)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader