FACTOR Parkettlakk

Elsősorban parketta, de egyéb kemény fafelületek, bútor, íróasztal, iskolabútor, tornaszerek lakkozására szolgál. Ecseteléssel és szórással felhordható.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazás: A FACTOR 1K Polyuretan Parkettlakk elsősorban parketta, de egyéb kemény fafelületek, bútor, íróasztal, iskolabútor, tornaszerek lakkozására szolgál. Ecseteléssel és szórással egyaránt felhordható. A lakkozott felület rendkívül kopásálló, kemény és csillogó. Egykomponensű, ellenálló termék, ami a felhasználás szempont-jából, kiemelkedő előnyt jelent.

Előkészítés: A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le. Az esetleges gyantakiválásokat nitrohígítóval távolítsuk el. A lemosott részeken a hígító teljes száradása után szabad csak festeni. FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük a lakkozás előtt a fa felületét.

Felhasználás: Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést a fa szálirányával megegyező irányba. Használjunk speciális lakkozó ecsetet, hengert vagy megfelelő szóró berendezést. Az első réteg esetén 5%-os hígítás javasolt. A nagy terheléseknek kitett felületeknél 3 réteg felhordása célszerű. A lakkrétegek felvitele között legalább 12 óra száradási időt biztosítsunk. A festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról.

Színezés: FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrral színezhetjük a lakkozás előtt a fa felületét.

Kiadósság: 10-12 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 12 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzin

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 4 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: FACTOR Parkettlakk

Kiadósság

10-12 m2/liter egy rétegben

Kiszerelés

, ,

Szín

színtelen

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “FACTOR Parkettlakk”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader