Kiva Floor Lacquer (Padlólakk)

Vízhígítású, szagtalan, poliuretán – akrilát lakk, beltéri fa felületek kezelésére. Fényes és félfényes fényességi fokozatban kapható.

Gyártó:

Leírás

 

Típus
Vízhígítású, szagtalan, poliuretán – akrilát lakk, beltéri fa felületek kezelésére. Fényes és félfényes fényességi fokozatban kapható.

Alkalmazhatóság
Beltéri fa felületek kezelésére alkalmas. Parketta, hajópadló, stb. felületekre. A Kiva Padlólakk felhasználható már korábban lakozott felületekre is. Használata azonban nem ajánlott diamond pine, smoked oak or stabilized brown beech felületekre.

Felhasználási javaslat
Parketta, hajópadló, stb. felületekre.

Műszaki adatok

Bázis festék
EP

Színskála
Tikkurila Beltéri Lakk Színkártya

Fényességi fokozat
félmatt

Építési anyag kibocsátási osztálya
M1

Fedőképesség
10-15 m2/l rétegenként. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják.

Kanna méretek
1l, 2,7l, 9l

Hígító
Víz

Keverési arány
Szükség esetén hígítsa a festéket max. 5 %-ban vízzel.

Felvitel módja
Felhordható ecsettel és szórással.

Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén
Érintésszáraz 1 óra elteltével és átfesthető 3 óra múlva. Az első két hétben kerülje a felület erős terhelését. Az első hétben ne terítse semmit a felületre (szőnyeg, stb.), mert az hátrányosan befolyásolhatja a kikeményedés folyamatát.

Mosásellenállóság
Jó (DIN 53778)

Vegyi ellenállóság
Jó (ISO 2812-1). Oldószernek nem áll ellen.

Szárazanyag tartalom
Kb. 32%

Sűrűség
Kb. 1,0 kg/l, ISO 2811.

Tárolás
Fagytól védendő.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Festési körülmények
Minden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete legalább +15?C legyen és a levegő relatív páratartalma pedig legyen 80% alatt.

Előkészítés
A festendő felület legyen száraz, tiszta és minden felületi szennyeződéstől mentes (zsír, olaj, piszok, egyéb leváló részek). A korábbi, gyenge minőségű bevonatot teljesen távolítsa el a felületről. Javítson mindenféle repedést, lyukat a megfelelő Tikkurila tömítő anyaggal ill. Kiva Padlólakk Alapozó vagy Kiva Padlólakk és a legutolsó csiszoláskor keletkezett faforgács összekeverésével előállított tömítő anyaggal. A még kezeletlen ill. a már kezelt felületeket helyenként, alapozza Kiva Padlólakk Alapozóval, az alapozó használati utasításai szerint.

Lakkozás
Használat előtt keverje fel a lakkot. Kerülje a habosodást. Vigyen fel 2 vagy 3 réteg Kiva Padló Lakkot a felületre. A lakkot mindig a fa szálirányában vigye fel, kerülve az ecsetnyomok átfedését., a rétegek között hagyjon 1-3 órát a száradásnak. A felhordás előtt tervezze meg a festés menetét.

Szerszámok tisztítása
Használat után azonnal öblítse le vízzel. Megkeményedett vestékre használjon Tikkurila Pensselipesu-t.

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁS
A termék összetétele nem indokolja a figyelmeztető jelzést. A használat során megkövetelt a gondos eljárás. A termékr?l biztonságtechnikai adatlap kérhet?.

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉS
A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újra feldolgozhatók, vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók. További információkért kérjen biztonsági adatlapot a forgalmazótól.263

SZÁLLÍTÁS

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Kiva Floor Lacquer (Padlólakk)

Kiszerelés

, ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Kiva Floor Lacquer (Padlólakk)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader