Kiva Furniture Lacquer, gloss (Beltéri lakk, fényes)

Beltéri fa felületekre alkalmas. Asztalok, székek, könyvespolcok, ajtók, játékok, stb. felületekre. Felhasználható továbbá pácolt felületek védelmére.

Gyártó:

Leírás

Típus
Vízhígítású, szagtalan, nem sárguló akrilát-lakk beltéri fa felületekre.

Alkalmazhatóság
Beltéri fa felületekre alkalmas. Asztalok, székek, könyvespolcok, lambéria, ajtók, játékok, stb. felületekre. Felhasználható továbbá pácolt felületek védelmére. Nem alkalmas fa padlók kezelésére.

Felhasználási javaslat
Asztalok, székek, könyvespolcok, lambéria, ajtók, játékok, stb. felületekre. Felhasználható továbbá pácolt felületek védelmére.

Műszaki adatok

Bázis festék
EP

Színskála
Tikkurila Beltéri Lakk Színkártya

Fényességi fokozat
fényes

Építési anyag kibocsátási osztálya
M1

Fedőképesség
8-14 m2/l rétegenként. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják.

Kanna méretek
0,225, 0,9, 2,7, 9 l

Hígító
Víz

Keverési arány
Szükség esetén hígítsa a festéket max. 5%-ban vízzel.

Felvitel módja
Felhordható ecsettel, ronggyal vagy szórással. Poliészter és nylon ecseteket használjunk a festéshez.

Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén
Érintésszáraz 1/2 óra elteltével és átfesthető 1 óra múlva. A lakkozott felület 2 hét elteltével éri el a végső keménységét. Az első két hétben kerülje a felület erős terhelését.

Mosásellenállóság
Jó (DIN 53778)

Vegyi ellenállóság
Jó (ISO 2812-1). Kávé, tea, stb. foltokat azonnal fel kelltörölni a felületről.

Szárazanyag tartalom
Kb. 32%

Sűrűség
Kb. 1,0 kg/l, ISO 2811.

Tárolás
Fagytól védendő.

Termékkód
853/4/5_6404

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Festési körülmények
Minden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete legalább +10?C legyen és a levegő relatív páratartalma, pedig legyen 80% alatt.

Előkészítés
A festendő felület legyen száraz, tiszta és minden felületi szennyeződéstől mentes (zsír, olaj, piszok, egyéb leváló részek). A még kezeletlen fa felületeket nedvesítse tiszta vízzel, hogy előtűnjenek a laza rostok, hagyjuk megszáradni, majd csiszoljuk át a felületet finom csiszolóanyaggal. A korábbi, gyenge minőségű bevonatot teljesen távolítsa el a felületről. Javítson mindenféle repedést, lyukat a megfelelő Tikkurila tömítő anyaggal. A javítás után csiszolja át a felületet. A csiszoláskor keletkezett port távolítsa el.

Lakkozás
Használat előtt, illetve közben is, keverje fel a festéket. Vigyen fel 2-3 réteg Kiva Beltéri Lakkot a felületre, annak állapotától függően, illetve a kívánt szín eléréig. A lakkot mindig a fa szálirányában vigye fel, a rétegek között hagyjon 1 órát a száradásnak. Amennyiben szükséges csiszolja át a felületet, majd távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Vigyen fel további 1 vagy 2 réteg Kiva Padlólakk Alapozót, 30-60 perc száradási időt hagyva a rétegek között.

Szerszámok tisztítása
Használat után azonnal öblítse le vízzel. Megkeményedett vestékre használjon Tikkurila Pensselipesu-t.

Karbantartási útmutató
A festés után egy hónapig ne tisztítsa a felületet, majd a következőket tegye: tisztítsa a felületet pH-semleges (pH 6-8) mosogatószerrel egy puha kefével, szivaccsal, vagy ruhával. A nagyon szennyezett felületeket tisztítsa enyhén lúgos (pH 8-10) tisztítófolyadékkal egy rongydarabbal, vagy egy szivaccsal. Óvatosan öblítse le a felületet. A festés után egy pár hétig óvatosan bánjon a felülettel, mert a lakk teljes kikeményedése normál körülmények között kb. egy hónapig tart. Ha a felületet mindenképpen tisztítani kell a lakkozás után, tegye azt egy puha kefével vagy rongydarabbal. Karbantartó kezelés Maintain with Kiva Furniture Lacquer or a similar water-borne lacquer.

Határérték
EU határérték erre a termékre kategória/alkategória: (cat A/e) 130g/l(2010)

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁS
A termék összetétele nem indokolja a figyelmeztető jelzést. A használat során megkövetelt a gondos eljárás. A termékr?l biztonságtechnikai adatlap kérhet?.

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉS
A folyékony hulladékot a veszélyes hulladékok lerakóhelyére kell szállítani. Az üres, száraz dobozok újra feldolgozhatók, vagy ennek hiányában hagyományos szemétlerakó helyre szállíthatók. További információkért kérjen biztonsági adatlapot a forgalmazótól.263

SZÁLLÍTÁS

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Kiva Furniture Lacquer, gloss (Beltéri lakk, fényes)

Kiszerelés

, , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Kiva Furniture Lacquer, gloss (Beltéri lakk, fényes)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader