Mapei Colorite Performance vizes diszperziós festék

Tiszta akrilgyanta bázisú, vizes diszperziós festék magas UV állósággal kül- és beltéri falakhoz széles színválasztékban.

Gyártó:

Leírás

Tiszta akrilgyanta bázisú, vizes diszperziós festék magas UV állósággal kül- és beltéri falakhoz széles színválasztékban.

A Colorite Performance nem szappanosítható tiszta akrildiszperziós belés kültéri falfesték. A Colorite Performance ellenáll minden légköri tényezővel szemben, valamint a szmog, a sótartalmú oldatok és a napsugárzás agresszív támadásai nem károsítják, illetve az aljzatnak hosszantartó védelmet nyújt. A Colorite Performance kitűnően tapad minden vakolatra és régi jól kötött festésre. A Colorite Performance beltéri használatra is alkalmas, régi téglafalazatra vagy régi festésre, ha jól kötöttek és szilárdak, azután hogy az aljzatot Malech-hel kezelték. A Colorite Performance védi az aljzatot, és a felületnek vonzó, egyenletes színű selyemfényű bevonatot ad ,és a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik. A Colorite Performance teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet  
0,3-0,4 kg/m2 (két réteg termékre vonatkozóan).

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Mapei Colorite Performance vizes diszperziós festék

Kiszerelés

,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader