Paneeli-Ässä Titan (Panel Ace Titan ) (Semi-matt) – Panel lacque

Semi-matt, vízzel hígítható beltéri akrilát lakk. A lakkban lévő szervetlen anyag hatékonyan véd a nap UV- sugárzásával szemben.

Gyártó:

Leírás

Típus
Semi-matt, vízzel hígítható beltéri akrilát lakk. A lakkban lévő szervetlen anyag hatékonyan véd a nap UV- sugárzásával szemben. A Paneeli-Ässä lakk tartós védelmet ad a fa elsötétülése ellen.

Alkalmazhatóság
Különböző világos fafelületekre, mint fa falra, fa mennyezetre vagy ajtókra. A kiszáradt lakk felülete kissé világos árnyalatú. Nem alkalmazható sötét fára, pácolás konzerválására, sem pedig padlóra, illetve bútorokra.

Felhasználási javaslat
Fa falak, fa mennyezetek, gerendaházak belső terei, ajtók és egyéb világos fafelületek.

Műszaki adatok

Fényességi fokozat
félmatt

Fedőképesség
Gyalult felületre kb. 8 – 12 m2/l.

Kanna méretek
1 l, 3 l és 10 l

Hígító
Víz

Felvitel módja
Ecsetelés, szórás.

Száradási idő 23°C és 50% relatív páratartalom esetén
Porszáraz kb. fél óra múlva. A következő réteg felhordása és a csiszolás 2-3 óra múlva történhet. Végleges kiszáradás 2 hét elteltével.

Szárazanyag tartalom
24%

Sűrűség
Kb. 1.0 kg/l ISO 2811

Tárolás
Fagytól védendő.

Termékkód
005_3165

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Festési körülmények
A lakkozandó felület legyen száraz, a hőmérséklet ne csökkenjen +10?C alá, és a levegő relatív páratartalma ne emelkedjen 80% fölé.

Előkészítés
Kezeletlen fafelület: tisztítsa meg a felületet a szennyeződésektől és a portól és szükség esetén csiszolja át. Korábban lakkozott felület: mosószerrel mossa le a korábban lakkozott felületet, majd gondosan öblítse le vízzel. Kaparóvassal távolítsa el az összes leváló lakkot. Csiszolópapírral csiszolja át a teljes felületet, majd távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.

Lakkozás
A felhasználást megelőzően a Paneeli-Ässä lakkot, az edény alján lévő anyagot is beleértve, jól fel kell keverni, hogy a mattító anyag jól elkeveredjen a lakkal. Szükség esetén 10%-ban vízzel hígítható. A lakkozást két rétegben a fa erezetének irányában kell elvégezni. A teljes felületet egy ütemben lakkozza le azért, hogy két lakkréteg találkozása elkerülhető legyen. Az első réteg felhordását követően finoman csiszolja át a felületet.

Szerszámok tisztítása
Vízzel vagy Tikkurila Pensselipesu-val.

Karbantartási útmutató
A festés után egy hónapig ne tisztítsa a felületet, majd a következőket tegye: tisztítsa a felületet pH-semleges (pH 6-8) mosogatószerrel egy puha kefével, szivaccsal, vagy ruhával. A nagyon szennyezett felületeket tisztítsa enyhén lúgos (pH 8-10) tisztítófolyadékkal egy rongydarabbal, vagy egy szivaccsal. Óvatosan öblítse le a felületet.

Karbantartó kezelés
Maintenance lacquering of Panel-Ace Titan can be done with the same or a similar water-borne lacquer.

Határérték
(cat A/e) 130g/l(2010)

EGÉSZSÉGÜGYI ÉS BIZTONSÁGI BESOROLÁS
A termék összetétele nem igényel üzembiztonsági jelzések alkalmazását. Használata során gondosan kell eljárni és kerülni kell az allergia kialakulását. A termékről biztonságtechnikai adatlap kérhető.

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS HULLADÉK KEZELÉS
A folyékony hulladék a veszélyes hulladékok lerakóhelyére szállítandó. Az üres, száraz dobozok újrafeldolgozhatók, vagy ilyen lehetőség hiányában hagyományos szemétlerakó helyre továbbíthatók.

SZÁLLÍTÁS
VAK/ADR –

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Paneeli-Ässä Titan (Panel Ace Titan ) (Semi-matt) – Panel lacque

Kiszerelés

, ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Paneeli-Ässä Titan (Panel Ace Titan ) (Semi-matt) – Panel lacque”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader