Peakston fugázó anyag 17 színben

Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyanta kötésű fugázó anyag. Természetes ásványi töltőanyagot, színezőanyagot és adalékanyagokat tartalmaz.

Gyártó:

Leírás

Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyanta kötésű fugázó anyag.

Természetes ásványi töltőanyagot, színezőanyagot és tulajdonságjavító adalékanyagokat tartalmaz.

FŐBB JELLEMZŐI:
Alkalmazás: Vízzel keverve használható csempe-, gránit-, márvány-, műkő-, kerámialapok fugahézagjának kitöltésére.
Tulajdonságok: Mosható, színtartó, vízzáró, fagyálló. Padlófűtéses helyiségek, dél-nyugati fekvésű teraszok bukolatának fugázásához is használható. Fuga szélesség maximum 8 mm.
Kapható: 17 színben.
Anyagszükséglet: 0,3 kg – 0,8 kg/m2 fugaszélességtől és burkolókő mérettől függően.
Hígítható: Vízzel (ideális 20°C-os csapvíz). 5kg fugázó anyaghoz 1,5 L – 2 L víz szükséges, a levegő hőmérséklete és páratartalma, valamint a fugázni kívánt burkolat nedvszívó képességének függvényében. A bekevert anyagot 10 – 15 perc pihentetés után újra át kell keverni.
Kiszerelés: 5kg, 8kg papírzsákban.
Eltartható: Fedett, száraz helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védett helyen 6 hónapig.

FELHASZNÁLÁS MÓDJA: Fugázás előtt meg kell győződni arról, hogy a fugázandó felület tökéletesen szilárd-e (csemperagasztó megkötött). A fugahézag száraz, por-, zsír és szennyeződés mentes legyen. Az anyagot a vízzel, fúrógépbe erősített keverőszárral, folyamatos keverés mellett kell csomómentesre keverni. Az elkészített masszát gumis simítóval kell elkenni a felületen, a fugahálóra átlós irányban. Az anyag kellő meghúzása után a burkolatot nedves szivaccsal vagy ruhával le kell tisztítani, majd egy nedvszívó anyaggal szárazra törölni. Intenzív színek használatánál, matt, érdes felületű burkolólapoknál célszerű csak a fugahézagok kitöltése. Az előre bekevert masszát 2 órán belül fel kell használni! A termékhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül színezőanyagot vagy egyéb más anyagot házilag hozzáadni nem szabad. A munkavégzés ideje és a száradási idő alatt a felület és a levegő hőmérséklete nem lehet kevesebb +5°C-nál, s ez idő alatt csapadék sem érheti.
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Peakston fugázó anyag 17 színben

Kiszerelés

,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader