Revco kvarc vakolat alapozó

Vélemény írása

A REVCO KVARC vakolatalapozó alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak színvakolást és lábazati díszítővakolást megelőző alapozására.

Gyártó:

Leírás

A REVCO KVARC vakolatalapozó gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, uv. sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó vödrös kiszerelésű vízzel hígítható alapozó, mely a REVCO COLOURS kártya színeiben kapható.

Alkalmazási terület: A REVCO KVARC vakolatalapozó alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak színvakolást és lábazati díszítővakolást megelőző alapozására.

Alapfelület jellemzői: Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület szilárd, valamint mozgás és zsugorodás mentes legyen. A felületnek simítottnak, vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat, az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A REVCO KVARC vakolatalapozó nem alkalmas a felület hibáinak kijavítására, azt cementhabarccsal végezhetjük.

Előkészítés: Nagy nedvszívású alapfelület – mint régi vakolat, pórusbeton vagy hőszigetelő alapvakolat – esetén az alapozás felhordása előtt ajánljuk a REVCO DOMINO falimpregnáló használatát. A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Minden esetben a vékonyvakolat színével megegyező lapozót használjunk!
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Revco kvarc vakolat alapozó

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Revco kvarc vakolat alapozó”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader