Revco Roll putz vakolat

Diszperziós kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, uv. sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű vékonyvakolat

Gyártó:

Leírás

A REVCO Roll Putz és Kvarc Roller vakolat gyárilag előkevert, vízzel hígítható, diszperziós kötőanyagú, kvarc töltőanyagú, uv. sugárzásnak ellenálló pigmenteket és tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésu vékonyvakolat, mely a REVCO COLOURS kártya színeiben kapható.

Alkalmazási terület: A REVCO Roll Putz és Kvarc Roller vakolat alkalmas régi és új épületek külso, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására.

Alapfelület jellemzői: Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelhető, mozgás és zsugorodás mentes. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A már előzetesen díszítő vakolattal ellátott / pl. kőporos / falfelületek vékonyvakolattal történő felújítása előtt kérjük ki szakértő véleményét. A fal nem megfelelő vízszigetelése esetén a vakolat nem alkalmazható.

Előkészítés: Nagy nedvszívású alapfelület – mint régi vakolat, pórusbeton vagy hőszigetelő alapvakolat – esetén a alapozó felhordása előtt ajánljuk a REVCO DOMINO falimpregnáló használatát. A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására, illetve arra, hogy az alapozó teljesen szilárd legyen. A munkálatok megkezdése előtt, az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggő falfelülethez szükséges mennyiséget. Fúrógépbe fogott keverőszárral keverjük fel a vödrök tartalmát és ellenőrízzük a vödörre nyomtatott azonosítókat. A termék természetes eredetu ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző töltésdátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos töltésdátumú anyagot használjon, vagy a különböző töltésdátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. A mintaanyagokon, színkártyákon lévő színek tájékoztató jelleguek, melyekért a Revco színhuséget vállal, de a teljes színazonosság nem garantálható.

Alapozás: REVCO KVARC vakolatalapozóval. Anyagszükséglet: 0.3-0.4 kg/m2, hígíthatósága max 20%-ban vízzel. Felhordását szivacs- vagy pamuthengerrel végezzük.

FIGYELEM! Mindig a színezővakolat színével megegyező alapozót használjunk!
 

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Revco Roll putz vakolat

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Revco Roll putz vakolat”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader