Supralux Évszakok beltéri falfesték

Supralux Évszakok beltéri falfesték: Kiváló minőségű, matt latex lemosható beltéri fal- és mennyezetfesték, mely az évszakok hangulatát teremti meg otthonában.

Gyártó:

Leírás

Kiváló minőségű, matt latex lemosható beltéri fal- és mennyezetfesték, mely az évszakok hangulatát teremti meg otthonában. Beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, (cement, beton, gipszkarton, üvegszálas tapéta), korábban emulziós festékkel festett felületek megfelelő előkészítés utáni festésére. Könnyen felhordható, mosásálló, légáteresztő, kopásálló, színtartó, lélegző és páraáteresztő, rugalmas, sima bevonatot képez. 

Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás

Kiadósság: 10 m2/l/réteg, függ a felület minőségétől, a felhordás módjától és a kiválasztott színtől.

Száradási idő: száraz: 20ºC-on 4-6 óra, átfesthető: 4-6 óra után

Felhasználási útmutató:

A festendő felületeknek tisztának (zsír- és pormentesnek ) és száraznak, épnek kell lennie. A pormentesítés vizes szivaccsal való áttörléssel érhető el. Festett falak felújító festése esetén a levelesen leváló, táskásodó, repedezett, laza, régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani és a felületet ki kell javítani (habarcs, glett), majd impregnálni. Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható, a felületet célszerű Supralux Impregnáló mélyalapozóval impregnálni. Glettelést követően a felületet újból impregnálni kell. A festeni kívánt felület legyen sima, egyenletes szívóképességű. A falfesték felhordása ecsettel, hengerrel vagy airless szórással történhet. A festéket hígítani nem kell. A festéket használat előtt alaposan fel kell keverni. A festéket 1 rétegben vigyük fel. Nagyon nedvszívó vagy porózus alap esetén, erősebb színek esetében, illetve az előző bevonat intenzívebb színének elfedése céljából szükség lehet több festékréteg felhordására. Az egyes rétegek felhordása között legalább 4-6 óra száradási időt kell biztosítani. A még nedves festék vizes mosással távolítható el a munkaeszközökről. A helyiség falait azonos festési technikával fesse.

Javasolt bevonatrendszerek:

     Még nem festett, új beltéri falfelületekre:

A még festetlen, meszelt vakolatot Supralux Impregnáló mélyalapozóval pórstömítjük. Szükség szerint a falat beltéri kézi glettel simítjuk. Glettelés után Supralux Impregnáló mélyalapozóval alapozunk. Az így előkészített felületre 2 réteg Supralux Évszakok matt latex fal- és mennyezetfestéket hordunk fel.

     A vakolat erősítése, pórustömítése:

Supralux Impregnáló mélyalapozó 2. Glettelés + impregnálás: beltéri kézi glett Supralux Impregnáló mélyalapozó 3. Festés: Supralux Évszakok

     Korábban már festett falfelületek felújító festése:

A repedezett, laza festékréteget kaparással, csiszolással kell eltávolítani, a felületet foltgletteléssel kell kijavítani, azt követően Supralux Impregnáló mélyalapozóval impregnálni, majd 2 réteg Supralux Évszakok matt latex fal- és mennyezetfestékkel átfesteni.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader