Supralux Falfesték Színező

Vizes diszperziós festékek és mész színezésre alkalmas színezőpaszta, kültéri festékekhez is használható. Vizes diszperziós festékekhez ajánlott felületre.

Gyártó:

Leírás

Vizes diszperziós festékek és mész színezésre alkalmas színezőpaszta, kültéri festékekhez is használható. Minden, vizes diszperziós festékekhez ajánlott felületre. Kiváló összeférhetőség vizes diszperziós festékekkel.  Könnyen homogenizálható, nagy színezőerő. Színválaszték: Kül- és beltéri színek: barna, fekete, okker, zöld, kék. Beltéri színek: narancs, sárga, piros.

Felhasználási útmutató:

Pasztell színek kikeverésénél a Supralux Falfesték színezőt először a színezni kívánt festék kis részével keverjük össze, majd ezzel a keverékkel színezzük be a teljes mennyiséget. A festendő felület, a festék és a levegő hőmérséklete érje el a +10°C-ot. A még nedves állapotú anyag vizes mosással eltávolítható a festéshez használt eszközökről. A színezőt tartalmazó tubust használat után a kupak rácsavarásával zárjuk le. Önmagában színes falfestékként nem használható. Használatát maximum 5% mennyiségben javasoljuk, ennél több színező hozzáadása esetén a színezett diszperziós festék tulajdonságai jelentős mértékben módosulhatnak. Hígítás, eszközök tisztítása: csapvízzel.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Supralux Falfesték Színező

Kiszerelés

Szín

, , , , , , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Supralux Falfesték Színező”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader