Supralux Tilatex beltéri falfesték

Vizes diszperziós beltéri falfesték, beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, megfelelő előkészítés utáni festésére. Kiváló fedőképességű.

1980 Ft6580 Ft

Kiürítés

Vizes diszperziós beltéri falfesték, beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, (vakolat, beton, gipszkarton, üvegszálas tapéta) megfelelő előkészítés utáni festésére. Kiváló fedőképességű, matt, mosható bevonatot ad. Könnyen felhordható, hosszú nyitott idejű, kimagasló fehérségű, páraáteresztő.

Tárolás +5 és +30ºC közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az MSZ 13910 szerint.

A termék fagyveszélyes!

Minőség megőrzési idő: Előírásszerű tárolás esetén 24 hónap

Színezés: Supralux Falfesték színezővel max. 5%-ban keverhető

Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés, airless szórás

Hígítás, eszközök tisztítása: Maximum 5 % vízzel hígítható. A termék hígításával javulnak az alkalmazástechnikai tulajdonságok.

Kiadósság: 10-11 m2/l/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától

Száradási idő 20ºC-on: Kb. 4-6 óra, átfesthetőség 20ºC-on: Kb. 4-6 óra

Felhasználási útmutató:

Felület előkészítés, felhordás:

A festendő felületeknek száraznak, épnek és tisztának (olaj-, zsír-, por és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A levelesen leváló, táskásodó, repedezett, régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani és a felületet ki kell javítani (habarcs, glett). Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható és a felületet a festék felhordása előtt mélyalapozni kell. A porózus, nedvszívó felületeket Supralux Impregnáló mélyalapozóval szilárdítsuk meg.
A fal, a festék és a levegő hőmérséklete +5°C felett legyen. Korongecsettel, hengerrel vagy Airless szórással hordható fel. A festéket felhasználás előtt alaposan keverjük össze. Az egyes rétegek között a hőmérséklet és a páratartalom függvényében legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A még nedves festék vizes mosással távolítható el a munkaeszközökről.

Javasolt bevonatrendszerek

1. Még nem festett, új beltéri falfelületekre:
A még festetlen, meszelt vakolatot Supralux Impregnáló mélyalapozóval pórustömítjük. Szükség szerint a falat beltéri kézi glettel simítjuk. Glettelés után Supralux Impregnáló mélyalapozóval ismételten alapozunk. Az így előkészített felületre 2-3 réteg Supralux Tilatex Beltéri falfestéket hordunk fel.

2.Korábban már festett falfelületek felújító festése:
A repedezett, laza festékréteget kaparással, csiszolással el kell távolítani, a felületet foltgletteléssel ki kell javítani, azt követően kefével Supralux Impregnáló mélyalapozóval mélyalapozni, majd 2 réteg Supralux Tilatex Beltéri falfestékkel átfesteni.

Termék adatok: Supralux Tilatex beltéri falfesték

Kiszerelés

, , ,

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Supralux Tilatex beltéri falfesték”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

 • Bolt neve: Festéktár Kft.
 • Bolt: Festéktár Kft.
 • Cím: Érd
  Balatoni út 1/c.
  2030
  Magyarország
 • Nincs értékelés!
Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
 • Total (0)
Compare
preloader