VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia

Vízbázisú termék, mely speciális összetételének köszönhetően a száradást követően vízhatlan, rugalmas szigetelő réteget képez a felületen.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazás: A VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia egy vízbázisú termék, mely speciális összetételének köszönhetően a száradást követően vízhatlan, rugalmas szigetelő réteget képez a felületen. Rendkívül nagy kiadósságával gazdaságos megoldást nyújt, a kívülről jövő vizesedési terhelések okozta károk megelőzésére. Felhasználható kültérben erkélyek, teraszok járólap alatti, illetve beltérben zuhanyzó-, fürdőszoba-, konyha-, és mosóhelyiségek falának/aljzatának, csempézés/járólapozás előtti vízszigetelésére. Használható szobákban dohosság megszüntetésére/mérséklésére (nem szünteti meg az épület vizesedéséből eredő problémákat) padlószőnyeg, parketta, PVC, laminált padlólapok alá. Csak burkolatok alatti szigetelésre használható! Állandó, víz alatti felhasználásra nem javasoljuk, erre a célra a COROR Klórkaucsuk Bevonatot ajánljuk.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. A repedések, hézagok (maximum 0,5 cm széles/mély) tömítését, illetve a hajlatok megerősítését a következő eljárással végezzük: alaposan felkevert VALMOR Időjárásálló- és Szigetelőfesték Tr. bázisához (1 liter) adjunk 15%-ban vizet, és folyamatosan adagoljunk hozzá 0,5 kg mosott nedves homokot, amíg egy sűrű glettelhető masszát nem nyerünk, majd egyenletesen a hézagokba kenjük be és simítsuk le. Átvonhatósága a száradás függvényében, legalább 24 óra elteltével történhet meg. Használjunk hajlaterősítő szalagot!

Felhasználás: A bevonat felhordását csak +10 °C felett végezzük. A munkálatokat végezhetjük ecsettel vagy hengerrel. A vödör tartalmát alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg, 5-10% víz hozzáadásával! Az első réteg felvitele után hagyjuk azt legalább 4 órán át száradni, majd vigyük fel a második réteget! 10 óra száradási idő elteltével a felület burkolható. A termék felhasználásának megkezdése előtt, kérjük töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról.

Anyagszükséglet hígítva: 2 m2/liter két rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra

Burkolhatóság (25 °C-on): 10 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel, glettvassal

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: vízzel

Felhasznáható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 2 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia

Kiadósság

2 m2/liter két rétegben

Kiszerelés

, ,

Szín

okker

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “VALMOR Flexibilis Folyékony Fólia”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader