Baumit GlemaBrilliant – hófehér glettanyag kézi és gépi felhordásra

Kül- és beltérben egyaránt használható, kézi és gépi felhordású hófehér glettanyag 0-3 mm-es vastagságban. Nedves helyiségekben is alkalmazható.

3100 Ft

Törlés
Gyártó: SKU: 228640061 Kategóriák: ,

Kül- és beltérben egyaránt használható, kézi és gépi felhordású hófehér glettanyag 0-3 mm-es vastagságban (akár nullára lehúzható). A W4-es terhelési osztályig nedves helyiségekben is alkalmazható.

20 kg-os zsák, 60 zsák/raklap = 1200 kg

A termék: Gyárilag előkevert, ásványi kötőanyagú, fehér színű simítóanyag sima fal- és mennyezet felület előállítására, betonon és mész-/cement vakolatokon bel- és kültéri felhasználásra.

Összetétel: Fehércement, fehér kitöltőanyag és tapadást javító adalékszerek.

Alkalmazás: Sima, fehér simítóanyag, amely a legvékonyabb rétegvastagságig („nullára”) lehúzható. Bel- és kültérben alkalmazható. Feszültségmentes, vízfelvételt gátló, krémes állagának köszönhetően jól feldolgozható kézzel és géppel egyaránt. A gipszes glettekkel összehasonlítva lényegesen jobb a víz- és nedvességállósága (ezért korábban festhető).

Nagyon sima, fehér felületek előállításához. Gipszkarton lapok teljes felületének a glettelésére [Q4], beton, mész/cement valamint ásványi alapfelületek befejező rétege. Magas alkalitásának köszönhetően megelőzi a penészgombák elszaporodását (nedves helyiségekben szintén alkalmazható, az ÖNORM B 3346 szerint W4-es terhelési osztályig).

Nem alkalmazható gipszkarton lapok hézagkitöltésére!

Beltérben és kültérben való felhasználásra, tapétázható és festhető.

TERMÉK JELLEMZŐK

  • Kül- és beltérre egyaránt
  • Kézi és gépi felhordásra

Termék adatok: Baumit GlemaBrilliant – hófehér glettanyag kézi és gépi felhordásra

Kiszerelés

Bolt információ

  • Bolt neve: Festék Szertár
  • Bolt: Festék Szertár Kft.
  • Cím: Törökbálint
    Bajcsy-Zsilinszky u. 37
    2045
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare