Baumit Divina Latex falfesték

Kiemelkedően fehér, nagy kopásállóságú, mosható, beltéri matt latex bázisú fal- és mennyezetfesték. Könnyen tisztítható.

Gyártó:

Leírás

Kiemelkedően fehér, nagy kopásállóságú, mosható, beltéri matt latex bázisú fal- és mennyezetfesték. Feldolgozása ecsettel, hengerrel és szórással történhet. Könnyen tisztítható, ezért a nagyobb szennyeződésnek kitett helyeken különösen javasolt használata, mint pl. közintézmények, kórházak, iskolák, óvodák, bölcsődék tereiben.

A termék: Feldolgozásra kész, fehér, matt jellegű diszperzió-műgyanta alapú, vízzel hígítható, jó fedőképességű, oldószermentes, lég- és páraáteresztő matt beltéri fal és mennyezetfesték. Mosásálló, kopásálló és páraáteresztő.

Összetétel: Műanyag-diszperziós

Tulajdonságok: Fényálló, igen erősen töltőképes, de mégis rugalmas és nem hajlamos az öregedésre. Nem ridegül el, nem repedezik, nem táskásodik, kiváló a tapadási szilárdsága. Magas diffúziós-ellenállóképessége miatt leginkább az az új épületek felületképzésére alkalmazható. Matt fényességű, felülete súrolásálló (a DIN EN 13300 szerint).

Felhasználás: Töltőképes műanyag-diszperziós festék, súrolásálló matt belső-fali bevonatként. Alkalmas minden erősen igénybevett lakótér első, vagy újrafestéséhez, pl. gyerekszoba, irodák, lépcsőházak. Felvihető vakolatra, beton-és gipszfelületre, gipszkartonra.

 

TERMÉK JELLEMZŐK

  • Kiemelkedően fehér
  • Nagy kopásállóságú
  • Könnyen tisztítható

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Baumit Divina Latex falfesték

Kiadósság

kb. 6 – 7 m²/l rétegenként

Kiszerelés

Szín

fehér

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader