Bekament BK-Fil – Hézagoló gipsz

Tömések és fugák beágyazására használt gipsz alapú hézagkitöltő anyag, mely a gipszkarton építőlemezek illesztéseinek elfedésére.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Tömések és fugák beágyazására használt gipsz alapú hézagkitöltő anyag, mely a gipszkarton építőlemezek illesztéseinek elfedésére és a gipszkarton lemezeken keletkező lyukak, sérülések tömítésére szolgál.

 

Előkészítés és alkalmazás: a felület, amelyre a hézagtömítőt felvisszük, legyen száraz, tiszta, laza részektől, zsíroktól mentes. Előkészítéskor a gipszet keverjük össze 50% vízzel és keverjük a teljes homogén állag eléréséig. A hézagolást megfelelő vastagságban a lemezfelület kiegyenlítéséig kell folytatni.

A felvitt réteg szélessége minimum 20-25cm legyen,majd az így kialakított rétegbe finoman, rozsdamentes spaklival be kell ágyazni és el kell simítani a hézagerősítő szalagot. Az első réteg száradása után fel kell vinni a második réteget 25-30cm-es vastagságban, amellyel a beágyazásra szánt felületet ki lehet egyenlíteni. Száradás után az egyenetlenségeket csiszolópapírral dolgozzuk el.

 

Anyagszükséglet: kb. 0.35-0.45 kg/m2, az alapfelülettől és a vastagságtól függően.

 

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban, száraz helyen, raklapon.

 

Csomagolás: 5kg

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-Fil – Hézagoló gipsz

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader