Bekament BK-IN Kul Briliant – beltéri csillogó mozaik vakolat

A dekoratív csillogó mozaik vakolat, sokszínű szemcséből készül csillogó anyag hozzáadásával, beltéri falfelületek bevonására szolgál.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: A dekoratív csillogó mozaik vakolat, sokszínű szemcséből készül csillogó anyag hozzáadásával, beltéri falfelületek bevonására szolgál: pl. előszoba, oszlopok és egyéb dekor elemek, melyeket szeretnénk kiemelni. A mozaik vakolattal bevonhatunk cement alapú vakolatokat, lapos betonfelületek, szálerősített cement és gipszkarton lapokat stb. A termék nem alkalmas friss vakolatokra és nedves felületekre. Kiváló szilárdsággal és víztaszító képességgel rendelkezik.

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a vakolatot felhordjuk, legyen szilárd, tiszta, száraz és BK-Acryl-al kezelt, sötét felület esetén BK-Micro Grund Universal-t használjunk. BK-In Kul-t alkalmazása előtt keverjük össze habzásig, és ha szükséges, hígítsuk fel kis mennyiségű vízzel (legfeljebb 1%). Az anyagot rozsdamentes vödörből vödörbe öntéssel, kézzel vagy alacsony fordulatszámmal ellátott elektromos mixerrel végezzük. A bevonatot rozsdamentes glettelővel aluról felfelé vigyük fel, 50%-kal vastagabban, mint a szemcseméret nagysága. A felvitt réteget szükséges jól elsimítani, hogy ne legyenek láthatóak a márványszemcsék közötti hiányosságok. Fontos a folyamatos, megszakítás nélküli munka a falfelületen.

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. A magas páratartalom és alacsony hőmérséklet jelentősen meghosszabbíthatja a vakolat kötési idejét. Anyagszükséglet: kb 3 kg/m2.

Felhasználási idő: 18 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban.

Tárolás +5°C-tól +25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

Csomagolás: 25kg

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-IN Kul Briliant – beltéri csillogó mozaik vakolat

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader