Bekament BK-Travertino – dekoratív beltéri vakolat

Ásványi dekoratív pasztaszerű vakolat, belső felületek dekoratív védelmére. Kiváló páraáteresztő képességű és ellenáll a mikroorganizmusok terjedésének.

Gyártó:

Leírás

Felhasználás: Ásványi dekoratív pasztaszerű vakolat, belső felületek dekoratív védelmére. Kiváló páraáteresztő képességű és ellenáll a mikroorganizmusok terjedésének. BK-Travertino-val klasszikus és rusztikus struktúrát is kialakíthatunk. Minden finoman simított ásványi felületen alkalmazható.

Színválaszték: Fehér + BK-Travertino színskála árnyalatai.

 

Előkészítés és alkalmazás: A dekoratív anyag felvitele előtt a simított felületet át kell kenni BKAcryl-al (száradási idő minimum 12 óra). Óvatosan keverjük fel a vakolatot alacsony fordulatszámú mixerrel. Az első réteg felvitele 1-2 mm vastagságban rozsdamentes glettelővel történjen. 24 óra elteltével felhordásra kerülhet a második réteg, az első réteggel megegyező vastagságban. Ezt követően azonnal el kell kezdeni a struktúrhengerrel, szivacshengerrel való dekorálást. További struktúrák érhetőek el finom simításal, fém spatulával. A kívánt struktúrától függően, az anyagot a rozsdamentes glettelő éles szélével is el lehet dolgozni. Alkalmazási hőmérséklet: +8°C-tól +35°C-ig. 24 óra elteltével az anyag teljesen száraz.

 

Anyagszükséglet: kb 2,4-2,7 kg/m2 az alkalmazott technológiától és a rétegvastagságától függően.

 

Felhasználási idő: 12 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban.

Tárolás +5°C-tól + 25°C-ig, védve a fagytól és a közvetlen napsugárzástól.

 

Csomagolás: 5L

 

Forgalmazó: Tool Jó Kft.

:

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Bekament BK-Travertino – dekoratív beltéri vakolat

Kiszerelés

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader