Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték

1050 Ft6200 Ft
1080 Ft6500 Ft
1100 Ft6590 Ft
1120 Ft6550 Ft
1150 Ft6930 Ft
2190 Ft2250 Ft

Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték Tartós védelmet biztosít, jó fedőképességű, magasfényű és kemény bevonatot képez. Kül- és beltérre.

Gyártó:

Leírás

Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték

Ecsettel, hengerrel hordható fel. Mind bel mind kültéren található fémfelületek festésére, felújítására. Alkalmas mosható lábazatok kialakítására. 

 

Kül- és beltérre, fa- és fémfelületekre is kiválóan alkalmas. Tartós védelmet biztosít, jó fedőképességgel rendelkezik. Kemény bevonatot képző, időjárásálló, magas fényű zománcfesték.

Felületi megjelenés magasfényű, színes
Száradási idő 20°C-on: porszáraz: 3-4 óra, száraz: max. 24 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 15-20 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 24 hónapig
Alkalmazás ecsettel,hengerrel
Javasolt rétegszám 1-2 réteg
Higítás nem szükséges
Kiadósság 12-15 m2/liter egy rétegben, a felülettől függően

Alkalmazási terület

Alkalmas kül- és beltéri fa- és fémfelületek átvonó festésére és korábban festett felületek felújítására. Használható továbbá megfelelően impregnált falfelületek festésére, mosható lábazatok kialakítására is.

Alkalmazás

ecsettel,hengerrel

Felhasználás

A légszáraz új fafelületet – szükség esetén csiszolás és portalanítás után -kültéren favédőszerrel kell kezelni, amely egyben a pórustömítést is biztosítja. Beltéren a fát elegendő csak félolajjal vagy lenolajkencével beereszteni. Az új falfelületet először félolajjal vagy lenolajkencével impregnálni, majd szükség esetén tapaszolni kell. A bevonandó festetlen fémfelületet drótkefézéssel, szükség esetén kézi- illetve gépi csiszolással rozsdátlanítjuk, majd portalanítjuk, zsírtalanítjuk. Ezután a fémfelületre először Policolor korróziógátló alapozót kell felhordani, 1-2 rétegben. A fentiek szerint kialakított felületekre kell felfesteni a fa- és falfelület alapozására illetve fémfelületre közbenső rétegként, 1-2 rétegben a Policolor alapozót, a terméknél leírtak szerint. A megfelelően alapozott száraz, csiszolt és portalanított felületekre ecseteléssel vagy hengerezéssel hordják fel a Cellkolor magasfényű zománcfestéket 1-2 rétegben. Használat előtt a festék felületéről az esetleg kialakult borréteget el kell távolítani és a festéket jól fel kell keverni. Felújító festés: A régi, hibátlan bevonatot meg kell csiszolni, majd portalanítani és zsírtalanítani kell. A régi, hibás felületekről a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a hibahelyeket a fent leírt, megfelelő rétegrend szerint ki kell javítani. Ezután történhet meg a Cellkolor magasfényű zománcfesték felhordása 1-2 rétegben. Munkavégzés után a szerszámokat lakkbenzin hígítóval lehet megtisztítani. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel

alkidgyanta, pigment, lakkbenzin, festékadditív

Választék

fehér, szürke, fekete, világosbarna, barna, világoszöld, zöld, világoskék, kék, sárga, okker, piros 0,75 és 0,25 literes fémdobozban kapható.

Veszélyességi osztály

II. Tűz és robbanásveszélyes!

Veszélyesanyag-tartalom

Lakkbenzin 33-43 m/m%

Szabályozási tájékoztatás

R 10 Kevésbé tűzveszélyes R 51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat R 67 Gőzök álmosságot vagy szédülést okozhatnak S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 23 A keletkező gázt/füstöt/gőzt/permetet nem szabad belélegezni (a gyártó határozza meg) S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 29/56 Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és az edényzetét a veszélyes- vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni S 46 Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni S 51 Csak jól szellőztetett helyen használható

Veszély jelzés

Xi Irritatív, N Környezeti veszély

Szakvélemény

KERMI E-2005/000139-1

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Cellkolor Brill magasfényű zománcfesték

Felület

magasfényű

Kiadósság

13-16 m2/l

Kiszerelés

, ,

Szín

, , , , , , , , , , , , ,

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader