Poli-Farbe

Poli-Farbe termékek a kolor.hu festék webáruházakban, festékbolt kereső, festék webáruház. Poli-Farbe termékek vásárlása festékboltban.

Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.

Festékbolt kereső

  • Összes
  • Kedvencek
  • Legnépszerűbb
  • Legtöbbet értékelt
  • Lejárt
Cellkolor Direkt fémfesték
Deal
5 év ezelőtt

Cellkolor Direkt fémfesték

4100 Ft
Cellkolor Direkt fémfesték Direkt a rozsdára! Közvetlenül a fémfelületre, a rozsdára felhordható korróziógátló alapozó és egyben fedőfesték.
Policolor lábazati vakolat
Deal
5 év ezelőtt

Policolor lábazati vakolat

12700 Ft
Policolor lábazati vakolat: Gyárilag előkevert, színes ásványi őrlemény, diszperziós kötőanyaggal. Könnyen feldolgozható, tartós bevonatot biztosít.
Szintetikus hígító
Deal
5 év ezelőtt

Szintetikus hígító

Szintetikus hígító: Termékek hígítására és a felhordásnak megfelelő konzisztencia beállítására alkalmas, amelyeknél a hígító használatát írja elő.
PraktiColor vékonyvakolat alapozó
Deal
PraktiColor vékonyvakolat alapozó: Csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletesen fed a következő réteg.
PraktiColor diszperziós homlokzati nemesvakolat
Deal
PraktiColor diszperziós homlokzati nemesvakolat: Könnyen felhordható, lég- és páraáteresztő, elpiszkolódásra, kevéssé hajlamos, nem repedezik.
PraktiColor ® Ragasztó és beágyazóhabarcs
Deal
PraktiColor Ragasztó és beágyazóhabarcs: Hőszigetelő táblák ragasztására és vakolaterősítő háló ágyazásához. Hőszigetelő rendszer ragasztó és ...
Poli-Farbe színezőpaszta
Deal
Poli-Farbe színezőpaszta: Vízzel hígítható falfestékek színezésére. Önmagában festésre nem alkalmas. Beltéri diszperziós festékek színezésére ...
Poli-Farbe színes diszperziós beltéri falfesték
Deal
Poli-Farbe színes diszperziós beltéri falfesték: Vakolt, glettelt, vagy diszperziós festékkel festett beltéri falakra, fűrészporos tapétára.
Poli-Farbe Platinum matt latex
Deal
Poli-Farbe Platinum matt latex: Fokozott igénybevételnek, magas páratartalomnak kitett beltéri helyiségek, ahol penészálló felületet kell kialakítani.
Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték
Deal
Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték Hozzáadott formaldehidet nem tartalmaz. Régi festett felületek, gipszkarton, tapéta festésére ...
Poli-Farbe mészfesték
Deal
5 év ezelőtt

Poli-Farbe mészfesték

Poli-Farbe mészfesték: Környezetkímélő falfesték a mész természetes fertőtlenítő hatásával. Bevonata kiváló fehérségű, lég- és páraáteresztő, ...
Poli-Farbe kültéri mészfesték
Deal
Poli-Farbe kültéri mészfesték: gazdaságos, környezetkímélő. A fal természetes légzését biztosítja, víztaszító hatású. Érvényesül a mész fertőtlenítő.
Poli-Farbe kerítésfesték
Deal
Poli-Farbe kerítésfesték: Alapozó és zománcfesték egyben. Korróziógátló pigment tartalmának köszönhetően vasra és acélra közvetlenül is felhordható.
Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték
Deal
Poli-Farbe Inntaler Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték: A különböző tárgyakból felszabaduló formaldehid molekulákat megköti, és vízgőzzé ...
Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték
Deal
Poli-Farbe diszperziós homlokzatfesték. Magas minőségű, gazdaságos felhasználású, színtartó kültéri diszperziós falfesték. Kiváló időjárás állóságú.
Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték
Deal
Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték: Korszerű, jó fedőképességű, gazdaságos felhasználású, könnyen kezelhető diszperziós, matt ...
Policolor vékonyvakolat alapozó
Deal
Policolor vékonyvakolat alapozó Használatával csökken a felület szívóképessége és nő a vakolat tapadása. Tökéletessé teszi a következő réteg fedését.
Policolor termo ragasztóhabarcs
Deal
Policolor termo ragasztóhabarcs: Külső falak hőszigetelésére alkalmas rendszerben a polisztirol táblák felragasztására és az üvegháló beágyazására ...
Policolor színezett márványszemcse
Deal
Policolor színezett márványszemcse: Dekorációs célra kül- és beltérre. Jó színtartóssággal, jó fény- és időjárásállósági tulajdonságokkal ...
Policolor színes vékonyvakolat alapozó
Deal
Policolor színes vékonyvakolat alapozó: Használatával csökken a felület szívóképessége. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.
Policolor színes diszperziós homlokzati nemesvakolat
Deal
Extra minőségű pigmentekkel színezett különleges diszperziós homlokzati nemesvakolat a kiváló UV-állóság, színtartósság biztosítására.
Policolor szilikon vakolat alapozó
Deal
Policolor szilikon vakolat alapozó: A 2012-ben Magyar Termék Nagydíjat kapott. Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat ...
Policolor szilikon vakolat
Deal
Policolor szilikon vakolat: Magas páraáteresztő és víztaszítóképességű, alacsony vízfelvételű vakolóanyag, nem algásodik, nem penészedik.
Policolor szilikát vakolatalapozó
Deal
Policolor szilikát vakolatalapozó: Használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a szilikát vakolat tapadása.
Policolor szilikát homlokzati nemesvakolat
Deal
Policolor szilikát homlokzati nemesvakolat: Felhasználásra kész, vízüveg alapú, márványőrleményt, pigmentet, műanyag diszperziót tartalmazó vakolat.
Policolor lábazati vakolat
Deal
Policolor lábazati vakolat: Gyárilag előkevert, színes ásványi őrlemény, diszperziós kötőanyaggal. Könnyen feldolgozható, tartós bevonatot biztosít.
Policolor lábazatfesték
Deal
5 év ezelőtt

Policolor lábazatfesték

Policolor lábazatfesték: Kiváló időjárásállóságú, szilikonadalékot tartalmazó festék. Tartós, jó pára- és légáteresztő, víztaszító bevonatot biztosít.
Policolor Kötőanyag oldat
Deal
Policolor Kötőanyag oldat: Lábazati vakolat előállításához kül- és beltéri dekorációs használatra.
Policolor Hengerelhető Vakolat
Deal
Policolor Hengerelhető Vakolat: Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó, algásodásmentes, kiváló időjárás állósággal.
Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat színtelen bázis
Deal
Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat: Fedőpigmentet nem tartalmazó, transzparens diszperziós bázisvakolat. Színezés nélkül nem ...
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader