COROR klórkaucsuk bevonat

Kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény „műanyagok” – beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére. Tartósan ellenáll.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazás: A COROR Klórkaucsuk Bevonat alkalmas kül- és beltérben fa, fém, üvegszálas és oldószerálló kemény „műanyagok” – beton, tégla, vakolt falak felületeinek védelmére. Tartósan ellenáll a víz, vegyi anyagok, híg savoldat, híg lúgoldat, sóoldat hatásainak. Kiválóan használható uszodákban, textil- és papíriparban, akkumulátortöltő helyiségekben, mindenhol, ahol tartósan nedves környezetben kívánjuk megvédeni szerkezeteinket. Felhasználható: üzemi zuhanyzók, fürdőszobák, kerti medencék, szökőkutak, fürdőkádak, tartályok védelmére. A felület higiénikus, könnyen tisztítható, kémiailag ellenálló. A megszilárdult bevonat rugalmas, kopásálló, nincs utólagos oldószer-kipárolgása. 

Előkészítés: A felületről távolítsuk el maradéktalanul a régi bevonatokat és szennyeződéseket! A fa alapot dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! A falról távolítsuk el a laza, pergő részeket, majd portalanítsuk le a felületet! A rozsdamentes fémek felületét zsírtalanítsuk le és dörzspapírral érdesítsük meg! Az acél felületeket COROR Rapid Korróziógátló Alapozó bevonattal védjük. A nem nedvszívó felületek előzetes érdesítés után alapozást nem igényelnek. A nedvszívó felületek alapozását 20%-ban aromás hígítóval meghígított COROR Klórkaucsuk Bevonat intenzív ecsetelésével végezzük! 

Felhasználás: A festést csak 5-25 °C között végezzük! Alaposan keverjük fel a terméket, majd kezdjük meg a festést ecsettel vagy hengerrel! Az első réteg felvitele előtt a terméket aromás hígítóval hígíthatjuk a felhordási konzisztencia eléréséig. A második réteg esetén nem szükséges hígítani. A festések között legalább 6 óra száradási időt biztosítsunk! A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról!

Színezés: Csak oldószeres rendszerek színező pigmentjeivel max. 5% pasztamennyiséggel

Kiadósság: 8-10 m2/liter egy rétegben, glettelt minőségű felület esetén

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 6 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel 

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: aromás hígítóval

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

 

A festékbevonat megfelel az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagok és tárgyak 1935/2004/EK és a 10/2011/EK rendeletekben foglalt követelményeknek. ÉMI-TÜV 313083 vizsgálata alapján. Konyhai felhasználásra nem javasolt.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: COROR klórkaucsuk bevonat

Felület

selyemfényű

Kiadósság

8-10 m2/liter egy rétegben, glettelt minőségű felület esetén

Kiszerelés

, , ,

Szín

, ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “COROR klórkaucsuk bevonat”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader