FACTOR ‘2 in 1’ Színezett Alapozó és Vékonylazúr

Kül- és beltérben, kemény- és puha fafelületek alapozására és lazúrozására használható, kombinált funkciójú termék.

Gyártó:

Leírás

Alkalmazás: A FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúr kül- és beltérben, kemény- és puha fafelületek (faház, épületasztalos ipari termék, kerti építmény, kerítés, fűrészáru stb.) alapozására és lazúrozására használható, kombinált funkciójú termék. Alapozóként használva 1-2 rétegben tökéletesen alkalmas a fa konzerválására és tartós védelmére a kékpenész illetve farontó gombák ellen. A FACTOR Vastaglazúr felhordása előtt a használata mindenképp javasolt, mert ezzel elősegíti a vastaglazúr tapadását és az így kapott bevonatrendszer minősége megfelel korunk legmagasabb elvárásainak is. A FACTOR „2 in 1” vékonylazúr is, mert beivódik a fába, 2-3 rétegben felhordva kitölti a fa pórusait és a benne lévő gyanta megerősíti a fa felszínét. Tartós, mert nem pereg le, nem képez külön bevonatot a fán. A vastaglazúrokkal szemben inkább megőrzi a fa természetességét és kiemeli annak szépségét. A színeket képező pigmentek – részben a természetben előforduló ásványi oxidok – kiegyensúlyozott védelmet nyújtanak a nap (UVA/UVB) káros sugarai ellen.

Előkészítés: A festendő felületről távolítsuk el maradéktalanul a szennyeződéseket, régi bevonatokat, majd dörzspapírral csiszoljuk át és portalanítsuk le! Az esetleges gyantakiválásokat nitro hígítóval távolítsuk el! A lemosott részeken a hígító teljes száradása után fessük át!

Felhasználás: A FACTOR „2 in 1” Színezett Alapozó és Lazúrt alaposan keverjük fel, majd az előkészített felületre hordjuk fel ecseteléssel, mártott technikával! A festékrétegek felvitele között legalább 6 óra száradási időt kell biztosítani. A termék felhasználásra kész, hígítása nem szükséges. A színek árnyalatban eltérhetnek a színkártya színeitől a fa alapszínének, szívóképességének és a festékek rétegszámának függvényében, így minden esetben próbafestés elvégzését javasoljuk. Festett fa nedvességtartalma maximum 20% lehet. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a „Műszaki és Biztonságtechnikai adatlapot” a www.festekbazis.hu oldalról!

Színezés: a színek egymással keverhetők

Kiadósság: 12-15 m2/liter egy rétegben

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 6 óra

Felhordás: ecsettel, hengerrel vagy mártott technikával

Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után: lakkbenzinnel

Hígítás: nem szükséges

Felhasználható: 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban: 3 év

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: FACTOR ‘2 in 1’ Színezett Alapozó és Vékonylazúr

Felület

selyemfényű

Kiadósság

12-15 m2/liter egy rétegben

Kiszerelés

, , ,

Szín

, , , , , , , , , ,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “FACTOR ‘2 in 1’ Színezett Alapozó és Vékonylazúr”

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader