Grafiato 1,5mm kapart vakolat

Vizes hígítású, akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű, környezetbarát finomvakolat. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő

Gyártó:

Leírás

FŐBB JELLEMZŐI: Vizes hígítású akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű környezetbarát finomvakolat. Kapható a szivárvány minden színében, a PEAKSTON NCS színkártya alapján 900 színárnyalatban. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Hígítható: Vízzel (ideális 20°C) maximum 1 – 2dl/vödör, hőmérséklettől függően.
Anyagigény: kb. 2,5kg/m2 Száradási idő: 20°C-on
– tapintásra 2 óra
– záporbiztos szilárdulás 10 óra
– teljes kötési idő 28 nap.

Tárolás: Zárt, fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve.

Kiszerelés: 25 kg légmentesen záródó műanyag vödörben.

Eltartható: 3 évig (+5°C – +30°C) eredeti csomagolásban.

ALKALMAZÁSI FELÜLETEK: Jó minőségű simított alapvakolat, glettelt betonfelület (Peakston kül- és beltéri glettanyaggal javasoljuk), betonyp lemez, PEAKSTON hőszigetelőrendszer.

FELHORDÁSI TECHNOLÓGIA: Felhasználás előtt a felhasználni kívánt terméket jól össze kell keverni. Keverőszárral csak alacsony fordulatszámon szabad. Csak száraz, hibátlan, pormentes, egyenletes felületre szabad felkenni a megfelelő hígítású, színes, speciális Kvarctext vagy Grafiato alapozót. 6 óra (20°C-on) száradás után rozsdamentes glettvas segítségével, egyenletesen, szemcsenagyságnak megfelelő (l,5mm) vastagságban hordjuk fel a Grafiato kapart hatású finomvakolatot. Felhordás után 3 – 5 perccel (+15°C – +20°C között) a felületet műanyag simítóval finoman át kell simítani, az egyenletes, szabályos felületű végső struktúra kialakítása miatt. Ügyeljünk rá, hogy munkavégzés közben a műanyag simító mindig tiszta legyen. Egy felületet egy munkamenettel kell befejezni.

ALAPOZÁS: Grafiato alapozó vagy Kvarctext használata minden esetben szükséges, más termékkel nem helyettesíthető! Felhordásuk festőhenger vagy festőkorong segítségével történhet.

GRAFIATO ALAPOZÓ
Anyagszükséglete: Hígítatlan állapotban 1 – 1,5dl/m2, a felület nedvszívásától függően.
Hígítható: Vízzel, ideális 20°C- os csapvíz. 1L alapozóhoz 2 – 3dl víz, a hőmérséklettől függően.

KVARCTEXT ALAPOZÓ
Anyagszükséglete: Hígítatlan állapotban kb. 0,2 – 0,3kg/m2, a felület nedvszívásától függően.
Hígítható: Vízzel, ideális 20°C-os csapvíz. 1kg alapozóhoz 1 – 1,5dl víz, a hőmérséklettől függően.

FONTOS TUDNIVALÓ: A GRAFIATO finomvakolat és alapozója párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C alá nem süllyedhet, s ez idő alatt csapadék sem érheti! Kérjük, hogy a dekoratív védő vakolattal ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. Bármilyen csekély mértékben is, egy felületen esztétikailag zavaró lehet. Termékeinkhez színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad!

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Grafiato 1,5mm kapart vakolat

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Grafiato 1,5mm kapart vakolat”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader