Inntaler homlokzat diszperziós falfesték

Inntaler homlokzat diszperziós falfesték – Különleges minőségű, kiváló időjárásállóságú, rendkívül kiadós, színtartó termék.

3400 Ft16700 Ft

Törlés

Inntaler homlokzat diszperziós falfesték

Az Inntaler homlokzatfesték kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Vakolt és betonfelületek festésére is használható, valamint gipszfelületek bevonására. Az Inntaler homlokzat diszperziós falfesték szórógéppel, hengerrel és ecsettel is felvihető a festendő falfelületre.

Különleges minőségű, kiváló időjárás állóságú, rendkívül kiadós, színtartó termék. Bevonata tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.

Felületi megjelenés matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: kb. 4 óra
Átfesthetőség 20°C-on: kb. 4 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi 24 hónapig
Alkalmazás szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás max. 5% vízzel
Kiadósság 1,5-2 m2/liter, 2 rétegben, a felület minőségétől fügőően

Alkalmazási terület

Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri vakolt-, beton- és gipszfelületek festésére alkalmas.

Alkalmazás

szórással, hengerezéssel, ecseteléssel

Felhasználás

A festendő felületeknek tisztának, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Corso külső glettanyagot. Új felületek festésénél, valamint a megfelelően kijavított, glettelt régi felületek megerősítésére, és a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler homlokzat diszperziós falfestékkel a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsunk megfelelő – kb. 4 óra – száradási időt. A festék kiadósságát nagy mértékben befolyásolja a felület minősége. Festeni +5°C és +30°C közötti levegő- és falhőmérséklet mellett lehet. Tűző napon, esőben illetve erősen párás időben kerüljük a festék felhordását. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

 

Összetétel

műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

 

Választék

A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelhető. Egyedi színek beállítása külön egyeztetés szerint. 2, 4, 8, 15 és 16 literes műanyag

 

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

 

Szabályozási tájékoztatás

S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

 

Biztonsági adatok

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

 

Szakvélemény

MERTCONTROL 04719/96

Termék adatok: Inntaler homlokzat diszperziós falfesték

Kiszerelés

, , ,

Bolt információ

  • Bolt neve: Jolly Festéküzlet
  • Bolt: JollyFestekKft
  • Cím: Budapest
    Kossuth Lajos u. 22.
    1211
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader