Inntaler Szilikát beltéri falfesték

Inntaler Szilikát beltéri falfesték: Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, a diszperziós és a hagyományos festékek tulajdonságait egyesíti.

3340 Ft22190 Ft

Törlés

Inntaler Szilikát beltéri falfesték

A Szilikát alapú festék ecsettel és hengerrel is felhordható. Korábban mésszel vagy szilikátfestékkel kezelt felületekre és vakolatra is közvetlenül felhordható. 

Műanyag diszperzióval kombinált szilikát alapú festék, amely a diszperziós és a hagyományos szilikátfestékek előnyös tulajdonságait egyesíti.

Felületi megjelenés matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: 12 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 12 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi 12 hónapig
Alkalmazás hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás elso rétegben max. 10% vízzel, második és harmadik rétegben max. 5% vízzel.
Kiadósság 5 m2/liter, 2 rétegben

Alkalmazási terület

Vakolatokra vagy már korábban szilikátfestékkel illetve mésszel festett falfelületekre közvetlenül felhordható. Gipsz- és korábban diszperziós festékkel festett felületeken ne alkalmazzuk!

Alkalmazás

hengerezéssel, ecseteléssel

Felhasználás

Az alapfelületnek szilárdnak, tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A régi felületekről a táskásodó, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Új vakolatok festésénél, valamint az előkészített régi vakolatok megerősítésére javasoljuk az Inntaler szilikát mélyalapozó használatát. Az alapozott felületre min. 12 óra kötési idő után hordható fel az Inntaler szilikát beltéri falfesték, melyet a felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel történhet 2-3 rétegben, megszakítás nélkül, a munkafelületeket jól összedolgozva. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő – 12 óra – kötési időt. Nem lehet dolgozni magas páratartalomnál, +5°C-nál alacsonyabb fal- és léghőmérsékletnél. A termék erősen lúgos kémhatású, a festésre nem kerülő, mázolt, üveg- és egyéb felületeket a maró hatás ellen letakarással védeni kell. Az elcsöppent festéket azonnal bő vízzel le kell mosni. A termék a gyártástól számított három nap érési idő után használható. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel

kálium-szilikát, műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

Választék

A POLI-FARBE és a COLOUR HARMONY színkártyák alapján rendelhető. 2, 4, 8 és 16 literes műanyag vödörben kapható.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

Szabályozási tájékoztatás

S 28 Ha az anyag a bőrre kerül, …-val/vel bőven azonnal le kell mosni (az anyagot a gyártó határozza meg) S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 36/37 Megfelelő védőruházatot és védőkesztyűt kell viselni S 27/28 Ha az anyag a bőrre jut, a szennyezett ruhát rögtön le kell vetni és a bőrt kellő mennyiségű …- val/-vel azonnal le kell mosni (az anyagot a gyártó határozza meg)

Biztonsági adatok

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést. Erősen lúgos kémhatású termék, bőrre vagy szembe kerülve maró hatású lehet.

Szakvélemény

MERTCONTROL 04719/96

Termék adatok: Inntaler Szilikát beltéri falfesték

Kiszerelés

, , ,

Bolt információ

  • Bolt neve: Jolly Festéküzlet
  • Bolt: JollyFestekKft
  • Cím: Budapest
    Kossuth Lajos u. 22.
    1211
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader