Inntaler üvegszövet tapéta

33800 Ft52000 Ft

Inntaler üvegszövet tapéta: Természetes anyagokból áll, mint a kvarchomok, szóda, mészkő és dolomit, melyek tiszta ásványi anyagok mérgező komponens nélkül.

Gyártó:

Leírás

Inntaler üvegszövet tapéta

Többféle mintával elérhető, úgy mint a zsákminta, szőttes, halszálkás, és modern. Felhasználás előtt a régi tapétát és a meszes bevonatot távolítsuk el. 

Az üvegszövet felborítás üvegszálakból készül. Olyan természetes anyagokból állnak, mint a kvarchomok, szóda, mészkő és dolomit, melyek tiszta ásványi anyagok mérgező komponens nélkül.


Felhasználás

Alap előkészítés: Száraz, egyszínű, tiszta, hordképesaljzatra vigyük fel. A régi tapétát és a meszesbevonatokat távolítsuk el. A repedéseket, fúgákat és egyenetlenségeket Policolor Glettel simítsuk el, ill. gletteljük ki. A felületet szívóképességétől függően Policolor mélyalapozóval kezeljük elő.

Szabás: Az üvegszövetet szabás előtt vizsgáljuk meg. A szövetmintáktól függően az eltérő száltávolságok határozzák meg az üvegszövet jellegét, ami nem ad okot kifogásra. Alul és felül is kb. 10 cm ráhagyással szabjuk le a szükséges hosszúságú csíkokat.

Ragasztás: Az Inntaler tapétaragasztót hengerrel hordjuk fel az előkészített aljzatra. Fektessük a csíkokat a nedves tapétaágyba, ügyelve a mintázat illeszkedésére, és erősen simítsuk rá a tapétasimítóval. A maradék tapétaragasztót azonnal távolítsuk el! A szövet felvitelénél ügyeljünk arra, hogy a mintázat látható legyen és a szövésiránnyal megegyezzen, különben egyenetlen struktúra keletkezik.

Bevonat: A ragasztást követően két réteg Inntaler latex festéket hordjunk fel a felületre. A felhordáskor kövesse a festéken található útmutatást.

Tulajdonságok

Az üvegszövet felborítás üvegszálakból készül. Olyan természetes anyagokból állnak, mint a kvarchomok, szóda, mészkő és dolomit, melyek tiszta ásványi anyagok mérgező komponens nélkül. A szövet felszíne kellemesen meleg tapintású. A nyitott pórusszerkezet biztosítja a természetes páradiffúziót, mellyel alapvetően javítja a szobában a komfortérzetet. Vezető nemzetközi építészek, belső tervezők, festékgyártók, festővállalatok már régen rájöttek, hogy ezzel a vadonatúj falborítási rendszerrel megkülönböztetett imázsra tehetnek szert a praktikumnak, látványnak és gazdaságosságnak köszönhetően. Az üvegszövet tapéta ideális anyag a tervezők számára.

Választék

Minták: zsákminta, apró zsákminta, óriás szőttes, halszálkás, modern.

Biztonsági adatok

A terméket használat előtt kérjük, vizsgálja meg, mert ragasztást követően a cserére nincs mód. Az üvegszövet kisebb szövési hibákat tartalmazhat, ebből fakadó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Egy térben azonos gyártási számú szövet felhasználása ajánlott.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Inntaler üvegszövet tapéta

Felület

, , , ,

Kiszerelés

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Inntaler üvegszövet tapéta”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader