Kemikál Soripon diszperziós alapozó tapadóhíd

Vélemény írása

beton, műkő, azbesztcement, gipsz, cementvakolat) szívóképességének a csökkentésére is. Használható kül- és beltérben, régi és új felületeken egyaránt.

Gyártó:

Leírás

Általános tulajdonságok

Diszperziós kötőanyagot tartalmazó, vízzel hígítható univerzális mélyalapozó folyadék.

Alkalmazási terület

A Soripon alapozót elsősorban a Soripon, Soripon Extra és Soripon Expressz aljzatkiegyenlítő habarcsok felhordása előtt tapadóhíd kialakítására ajánljuk, de jól használható festékek, vékonyvakolatok és különböző cementes habarcsok felhordása előtt mélyalapozásra, különböző alapfelületek (beton, műkő, azbesztcement, gipsz, cementvakolat) szívóképességének a csökkentésére is. Használható kül- és beltérben, régi és új felületeken egyaránt.

Alkalmazás módja

A Soripon alapozó csak tiszta, mindenféle szennyeződéstől mentes (zsír. olaj, por, korom, stb.) felületre hordható fel. Az aljzatbetonnak (hőérlelt vagy természetes szilárdulású beton, könnyűbeton) legalább C12 szilárdságúnak kell lennie. Régi betonfelületek esetén a régi máló részeket betonmosással el kell távolítani, a felületet meg kell tisztítani, a nagyobb kitöréseket Soriplan BJ betonjavító anyaggal ki kell javítani és annak megkötése után hordható fel a Soripon alapozó.

A terméket felhordás előtt háromszoros mennyiségű vízzel kell felhígítani! A felhordása ecsettel vagy teddy hengerrel történhet, +5°C feletti hőmérsékleten. Az alapozó tűző napsütésben történő felhasználása nem javasolt. Az alapozó teljes megszáradása előtt, ún. „nedves a nedvesre” technológiával hordható fel az aljzatkiegyenlítő réteg. (Felhordását lásd a megfelelő termékismertetőben.)

A munkaeszközök még nedves állapotban, vízzel tisztíthatók.

Az alapozó réteg teljes száradásához szükséges idő: 60- 120 perc (20°C-on, 60% relatív páratartalom mellett).

Anyagszükséglet: a felület szívóképességétől függően 0,05-0,10 kg/m2 hígítatlan alapozó.

Halmazállapot: folyadék
Szín: fehér
Szag: enyhe jellegzetes
Sűrűség (20°C-on): kb. 1000 kg/m3
pH: 8

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Kemikál Soripon diszperziós alapozó tapadóhíd

Kiadósság

0,05-0,10 kg/m2 hígítatlan alapozó

Kiszerelés

Szín

fehér

Bolt információ

Bolt információ

A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader