Kemikál Toscana univerzális alapozó

Vélemény írása

Vékonyvakolat felhordása, és felületi hibák javítása előtt beton és habarcsfelületek, glettelt hőszigetelések, gipsz, műkő elemek tapadásjavító alapozására.

Gyártó:

Leírás

Általános tulajdonságok

Diszperziós kötőanyagot tartalmazó, univerzális mélyalapozó folyadék. Előírásnak megfelelően vízzel hígítható.

Alkalmazási terület

Eredményesen alkalmazható festék, vékonyvakolat felhordása, illetve felületi hibák javítása előtt beton és habarcsfelületek, glettelt hőszigetelések, valamint azbesztcement, gipsz és műkő elemek tapadásjavító alapozására. Jól beszívódó diszperziós kötőanyaga csökkenti és egyenletesebbé teszi az alapfelület szívóképességét, biztosítja az alap és a felületképző bevonat közötti kiváló tapadást. Régi és új felületeken, kül- és beltérben egyaránt használható.

A felületi hibákat (laza részek, fészkek, repedések, stb.) ki kell javítani, a port és minden egyéb szennyeződést /olaj, korom, stb./, valamint a nem szívóképes enyves, kazeines bevonatokat maradéktalanul el kell távolítani. Az alapozót vízzel hígítva kell használni! A felület minőségétől is függően kültéri felhasználás esetén max. 1:2 arányban, beltéri alkalmazásnál 1:3-3,5 arányban lehet hígítani.

Felhordása +5°C fölötti hőmérsékleten, ecsettel, hengerrel, vagy szórással történhet. Az alapozó tűző napsütésben történő felhasználása nem javasolt. A munkaeszközök még nedves állapotban, vízzel tisztíthatók.

A következő munkafázist az alapozó teljes száradása előtt kezdjük meg („nedves a nedvesre” technológia). Színes diszperziós festékek és vékonyvakolatok felhordásánál fontos, hogy az alapfelület szívóképessége egyenletes legyen, mert ellenkező esetben káros pigmentvándorlások léphetnek fel, a felület foltos lesz. Ilyen esetben a jobb impregnáló hatás érdekében meg kell várni az alapozó teljes száradását.

Száradási idő: 20 °C-on, 60% relatív páratartalom mellett 60-120 perc
Anyagszükséglet:

1 liter Toscana alapozó a felülettől függően 10-15 m2-re elegendő (egy rétegben, a megfelelő hígításban alkalmazva) 0,1-0,12 liter/m2

 

Halmazállapot: folyadék
Szín: fehér
Szag: enyhe jellegzetes
Sűrűség (20°C-on): kb.1000 kg/m3
VOC tartalom (A/g): max. 30 g/l
pH: 10-11

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Kemikál Toscana univerzális alapozó

Kiadósság

kb. 10-15 m2

Kiszerelés

,

Szín

fehér

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Kemikál Toscana univerzális alapozó”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader