Corso beltéri meszes glett

1900 Ft4950 Ft
2100 Ft4800 Ft

Corso beltéri meszes glett: Betonfelületeken extra erős tapadás érhető el. Nem vizes helyiségek beton- és vakolt falfelületek egyenetlenségeinek javítására.

Gyártó:

Leírás

Corso beltéri meszes glett

A ragasztóhabarcsot rozsdamentes acélsimítóval ajánlott felhordani. Extra erős tapadás érhető el a meszes glettel betonfelületeken. Tapétázás és festés előtt felület javítására alkalmazható. 

Alkalmazásával betonfelületeken extra erős tapadás érhető el.

Felületi megjelenés matt, sima, fehér
Száradási idő 4-8 óra
Átfesthetőség 24 óra után
Minőségét megőrzi száraz, huvös helyen tárolva 12 hónapig bontatlan csomagolásban
Alkalmazás rozsdamentes acélsimítóval
Javasolt rétegszám max. 3 mm
Kiadósság 1,5 kg/m2/mm

Alkalmazási terület

Lakóépületek és középületek nem vizes helyiségeiben a beton- és vakolt falfelületek egyenetlenségeinek a javítására, valamint tapétázás vagy festés előtti felületjavításra használható. Ideális glettelő anyag mész- és beltéri szilikátfestékek alá.

Alkalmazás

rozsdamentes acélsimítóval

Felhasználás

A felület előkészítése: Az alapfelületről távolítsuk el a laza részeket, az alapfelület szilárd, szennyeződéstől és habarcsmaradványoktól tiszta legyen. A túlzottan porózus alapot glettelés előtt Inntaler diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. A glett bekeverése: A keverőedényben a porkeveréket az előírt mennyiségű vízzel keverjük össze, majd annyi vízzel egészítsük ki, hogy egyenletes, csomómentes, pasztaszerű, könnyen felhordható masszát kapjunk. Keverési arány: 4-4,5 liter vízhez 10 kg poranyag. 5 perces pihentetési idő után újra átkeverve, az anyag felhasználásra kész. A glettmassza felhasználása: A kitöltendő, kiegyenlítendő, glettelendő felületre hordjuk fel az anyagot rozsdamentes acélsimítóval, max. 3 mm vastagságban. A kötés után a felület esetleges egyenetlenségeit csiszoljuk le. Szükség esetén portalanítás, majd mélyalapozás után a felület átfesthető beltéri diszperziós falfestékkel. Csak +5°C környezeti hőmérséklet felett használható! A szerszámokat használat után bo vízzel azonnal le kell mosni. Vízigény:4-4,5 liter víz 10 kg poranyaghoz

Összetétel

kálcium-hidroxid, cement, ásványi töltőanyag, pordiszperzió, adalékanyag

Választék

5 és 20 kg-os papírzsákban kapható.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

Veszélyesanyag-tartalom

Kalcium-hidroxid 15-20%, Cement 1-5%Kalcium-hidroxid 15-20%, Cement 1-5%

Szabályozási tájékoztatás

R 37 Izgatja a légutakat R 38 Bőrizgató hatású R 41 Súlyos szemkárosodást okozhat S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24 A bőrrel való érintkezés kerülendő S 25 Kerülni kell a szembejutást S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni S 37 Megfelelő védőkesztyűt kell viselni S 39 Szem-/arcvédőt kell viselni S 56 Az anyagot és edényzetét veszélyes-, vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni S 60 Az anyagot és/vagy edényzetét veszélyes hulladékként kell ártalmatlanítani

Veszély jelzés

Xi Irritatív

Szakvélemény

ÉMI A-258-1/2003

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Corso beltéri meszes glett

Kiadósság

1,5 kg/m2/mm

Kiszerelés

,

Vélemények (0)

Értékelések

0.0
0
0
0
0
0

Légy Te az első, aki értékeli: “Corso beltéri meszes glett”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Még nincsenek értékelések.

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader