Neolux 2K akrilzománc

Különböző fémfelületek esztétikus, tartós bevonására szolgálnak. Nagy UV állósággal, vegyszerállósággal és kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Gyártó:

Leírás

Felépítés: Kétkomponenses, kémiai úton térhálósodó, különböző színű fedőzománcok. A Neolux 2K Akrilzománcok „A” komponense reaktív akrilát műgyantát, „B” komponense pedig alifás poliizocianátot tartalmaz.

Választék:

NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” bordó 830
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” fehér 100
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” fekete 300
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” kék 700 (transzparens, színkeveréshez)
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” narancs 491
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” okker 450
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” piros 821
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” sárga 400
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” vörös 800
NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „A” zöld 600 (transzparens, színkeveréshez)
NEOLUX 2K AKRILLAKK „A” 001

NEOLUX 2K AKRILZOMÁNC „B” 001 

Ezen kívül tetszőleges színválasztékban a RAL színskála alapján, vagy hozott minta szerint gyárthatók. Az egyes színek tetszőleges arányban keverhetők.

Alkalmazási terület: Különböző fémfelületek esztétikus, tartós bevonására szolgálnak. Bevonatuk nagy UV állósággal, vegyszerállósággal és kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Szobahőmérsékleten és emelt hőmérsékleten (50-70 oC) is száríthatók.
 

Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, mindkét komponensre a gyártástól számított 3 évig.

Csomagolás: Az „A” komponensek nettó 1 kg, a „B” komponens nettó 0,33 kg dobozban, műanyag gyűrűvel összekapcsolva.

Alkalmazás: A festés előtt a fémfelületeket megfelelően elő kell készíteni. Vas- és acélfelületeket javasoljuk 1 réteg EPOKORR korróziógátló festékkel ellátni.

TELÍTETLEN POLIÉSZTER Késtapasszal a felületi egyenetlenségeket kitapaszolni, Dunaplaszt 2K AKRIL Szórókittel egy rétegben leszórni. Ennek teljes száradása után 300-as vizes csiszolópapírral a felületet megcsiszolni, majd annak teljes kiszáradása után hordható fel a Neolux 2K akrilzománc.

A Neolux 2K akrilzománc „A”+„B” keveréket a felhordás módjának megfelelő állapotúra (sűrűség, kifolyási idő, konzisztencia, viszkozitás) kell hígítani. Ügyelni kell a munkaeszközök és a szóráshoz alkalmazott préslevegő víz- és olajmentességére.

Két vagy több réteg felhordása esetén a „nedves a nedvesen” eljárást kell alkalmazni. Az első réteg porszáradása után (kb. 20-30 perc) kell felszórni a második réteget.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Neolux 2K akrilzománc „B” különösen érzékeny vízre, nedvességre. A „B” komponens, és a folyékony még ki nem térhálósodott „A” és „B” komponensek keveréke vízzel, nedvességgel, széndioxid-gáz fejlődése közben buborékosodik, felhordásra alkalmatlanná válik, hibás bevonatot képez.

Hígítás: Metallux átvonó hígító 542-vel.

Hol vásárolhatom meg?

locator button

Kiszállítás

További információk

Termék adatok: Neolux 2K akrilzománc

Kiadósság

12-13 m2/L/réteg

Kiszerelés

Szín

, , , , , , , , ,

Vélemények (1)

1 értékelés: Neolux 2K akrilzománc

3.0
0
0
1
0
0

Értékeld

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1. Plaquenil

    Cephalexin 500 Mg Picture

Bolt információ

Bolt információ

Új fiók regisztrálása
Jelszó visszaállítása
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader