Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték

Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték: Korszerű, jó fedőképességű, gazdaságos felhasználású, könnyen kezelhető diszperziós, matt falfesték.

1400 Ft4400 Ft

Törlés

Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték

 

Ecsettel, hengerrel és szórással is felhordható beltéri falfesték. Alkalmazható fűrészporos tapétára és gipszkarton felületre is. Korábban meszelt, vagy vakolt, vagy diszperziós festékkel festett falakon is használható.

Korszerű, jó fedőképességű, gazdaságos felhasználású, könnyen kezelhető diszperziós falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő.

Felületi megjelenés matt, fehér
Száradási idő 20°C-on: 2 óra
Átfesthetőség 20°C-on: 2 óra
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi 24 hónapig
Alkalmazás szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám 2-3 réteg
Higítás elso rétegben max. 20% vízzel, második és harmadik rétegben 10% vízzel.
Kiadósság 5-6 m2/liter, 2 rétegben

Alkalmazási terület

Vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületekre, továbbá fűrészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.

Alkalmazás

szórással, hengerezéssel, ecseteléssel

Felhasználás

A festendő felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erősen szívó felületeken – pl. gipszkartonon, glettelt felületeken – a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést a Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő – kb. 2 óra – száradási időt. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is. A festék színezhető pasztell színre Poli-Farbe színezőpasztával, 3-5% mennyiségben, vagy Inntaler színezőfestékkel. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Összetétel

műanyag diszperzió, titán-dioxid, kálcium-karbonát, kaolin, festékadditív, víz

Választék

2, 5, 14 és 20 literes műanyag vödörben kapható.

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes!

Szabályozási tájékoztatás

S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Biztonsági adatok

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

Szakvélemény

KERMI E-2005/000800-1

Termék adatok: Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték

Kiszerelés

, , ,

Bolt információ

  • Bolt neve: Naszály Festékbolt
  • Bolt: NaszalyFestekKft
  • Cím: Vác
    Széchenyi István u. 34
    2600
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader