Policolor Hengerelhető Vakolat

Policolor Hengerelhető Vakolat: Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó, algásodásmentes, kiváló időjárás állósággal.

9240 Ft

Törlés

Policolor Hengerelhető Vakolat

A vakolat rozsdamentes glettvassal, hengerrel és szórással vihető fel. Épülethomlokzatok bevonására alkalmas. Ezen kívül beton, cement és gipszfelületek is.

A Policolor hengerelhető vakolat magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó, algásodásmentes, kiváló időjárás állósággal, pára- és légáteresztő képességgel rendelkező felületképző anyag.

Száradási idő 20 °C-on 4 – 6 óra 0,6 – 0,7 kg/m2 kiadósság esetén
Tárolás 5 – 25 °C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 24 hónapig
Alkalmazás henger, rozsdamentes glettvas, szórás
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem javasolt
Kiadósság 0,6 – 0,7 kg/m2 hengerrel, rozsdamentes glettvassal felhordva

Alkalmazási terület

Épülethomlokzatok, egyéb kül- és beltéri legalább 28 napos vakolt-, beton-, cement és gipszfelületek bevonására alkalmas.

Alkalmazás

henger, rozsdamentes glettvas, szórás

Felhasználás

Az alapfelületnek száraznak, tisztának, portól és olajtól mentesnek, a Policolor hengerelhető vakolat fogadására alkalmasnak kell lennie. A laza, táskásodó, nem hordképes részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani, a hibákat ki kell javítani. Az alapfelület megerősítésére, a szívóképesség kiegyenlítésére első rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót kell használni. Második rétegként a Policolor hengerelhető vakolat színével azonos, vagy hasonló árnyalatra színezett Policolor vékonyvakolat alapozóval kell alapozni. Ez megkönnyíti a hengerelhető vakolat felhordását, és biztosítja az egyenletes színű felület kialakítását. A vakolatot a használat előtt gondosan fel kell keverni. Házilagos színezés esetén javasoljuk az összefüggő felületen felhordásra kerülő anyag egy mennyiségben történő beszínezését. Gépi színezés esetén a Poli-Farbe KolorBox színkeverő rendszerben több ezer árnyalat áll rendelkezésre. A Policolor hengerelhető vakolat felhordását hengerrel célszerű végezni, majd a durván bevont felületet rozsdamentes glettvassal vakolat szemcsenagyság vastagságában ki kell simítani. Ezzel egyszerűen biztosítható a szükséges rétegvastagság, egyenletes kiadósság. Ezt követően a nedves vakolaton annak formázására alkalmas szerszámmal (hengerrel, spaklival stb.) kialakítható a struktúra. A kizárólag hengerrel kialakított felületen a kiadósság és a struktúra a kivitelezéstől függ. A festést 5 – 30 °C hőmérséklet tartományban lehet végezni a munkafelület hőmérsékletének figyelembe vételével. Kerülni kell a tűző napon, esőben, illetve erősen párás időben történő kivitelezést. Az egyes rétegek felhordása között biztosítani kell az előírt száradási időket. A festés közben és követően a szerszámokat vízzel lehet elmosni. A megszáradt vakolat mechanikai úton, vagy agresszív oldószerrel (pl. nitrohígító) távolítható el. A Policolor hengerelhető vakolattal bevont felület a kialakított struktúra megtartása mellett a későbbiekben átfesthető Inntaler, vagy Poli-Farbe diszperziós homlokzatfestékkel.

Összetétel

Kötőanyag, pigment, márványőrlemény, adalékok, víz.

Tulajdonságok

A Policolor hengerelhető vakolat magas minőségű, gazdaságos felhasználású, kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható durva őrleményt tartalmazó kiváló időjárásállósággal, pára- és légáteresztő képességgel rendelkező felületképző anyag. A Policolor hengerelhető vakolat fehér a világos és középerős, a bázis a középerős és sötét színekre színezhető a Poli-Farbe KolorBox színező rendszerben. A fehér jól színezhető a kültéri használatra is alkalmas színezőpasztákkal, legfeljebb 3 %-ban adagolva. A bázis színezés nélkül nem alkalmas a használatra.

Választék

Kiszerelés: 15 kg Szemcseméret; 0,2 – 0,5 mm

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Termék adatok: Policolor Hengerelhető Vakolat

Kiszerelés

Bolt információ

  • Bolt neve: Jolly Festéküzlet
  • Bolt: JollyFestekKft
  • Cím: Budapest
    Kossuth Lajos u. 22.
    1211
  • Nincs értékelés!
A belépés és a regisztráció átmenetileg le lett tiltva.
Compare items
  • Total (0)
Compare
preloader